Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι δολοφόνος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς θα δούμε πως Η Μαρία είναι δολοφόνος. Ποιος την έκανε να γίνει φόνισσα και γιατί;

Η Μαρία Αναγνώστου, μητέρα της Αθηνάς, έχει μείνει στην φυλακή για 15 χρόνια.Και αυτό, διότι σκότωσε τον εραστή της. Το ποιος ήταν ο εραστής, ποια ήταν η σχέση του με την Αθηνά αλλά και την Μαρία Αναγνώστου, αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά κρύβει επιμελώς ποια είναι η μητέρα της.Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτρης, είναι κοντά στο να ανακαλύψει την ιστορία της μητέρας της Αθηνάς.Έκτοτε, αναμένονται ακόμα περισσότερες ραγδαίες και συγκλονιστικές εξελίξεις στην Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι δολοφόνος

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι δολοφόνος

Μια αποκάλυψη-σοκ σφραγίζει τις εξελίξεις της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς»Η μητέρα της Αθηνάς, Μαρία Αναγνώστου, είχε σκοτώσει, πριν από πολλά χρόνια, τον εραστή της. Πηγαίνει στη Μάνη και ο Λυκούργος, παρά το πέρασμα των χρόνων, τη θυμάται και την αναγνωρίζει. Η επίσκεψη της Χάιδως στη φυλακή, για να δει τον Βαφέα, ανασύρει μνήμες και την οδηγεί σε νέο κύκλο αίματος. Μια νέα βεντέτα μόλις αρχίζει!

 

Η Μαρία Αναγνώστου περνά ανέμελες στιγμές στη Μάνη. Για κακή της τύχη, όμως, πέφτει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν τις συστάσεις, παρουσιάζοντάς τη με ψεύτικο όνομα. Ο Λυκούργος, όμως, σπάει το κεφάλι του να θυμηθεί πού την έχει ξαναδεί. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Λυκούργος θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της. Η Μυρτάλη με την Αθηνά συζητούν την πρότασή της να της μεταβιβάσει το 25% της περιουσίας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αναγνωρίζει την Αντιγόνη και ο Μάνος θέλει να την εξοντώσει

Ο Στάθης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής. Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο. Με βαριά καρδιά, ο Στάθης, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Η στιγμή του χειρουργείου φτάνει. Ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου πως όλα πήγαν καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της Αρετής μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι δολοφόνος

Η ίδια, ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Χάιδω παλεύει να ανοίξει
δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της. Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούργιο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει. Η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για το θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Αλέξης- Πως πεθαίνει;

Ο Ιάκωβος σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης, επικοινωνεί με γραφολόγο και τη δίνει ξανά για συσχετισμό, ενώ η Μαργαρίτα μένει άφωνη, όταν στη συνέχεια της αποκαλύπτει με ποιο τρόπο θέλει να βοηθήσει τους άστεγους της περιοχής.

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος προσέλαβε γραφολόγο και το λέει
στον Ισίδωρο, ο οποίος ανησυχεί πολύ μ’ αυτή την εξέλιξη. Το πόρισμα του γραφολόγου θορυβεί τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος προσπαθεί να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντι του. Η Άννα συμβουλεύει τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο. Ο Ανέστης απολύει την Άννα και την Ευτυχία, μπροστά σε όλους τους εργάτες, με την πρώτη να του κάνει επίθεση άνευ προηγουμένου.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι δολοφόνος

Ο Αποστολής ανακαλύπτει ότι κάποιος κλέβει λάδι κι ενημερώνει την Αθηνά. Ο Μάνος ζητά από τον Ανέστη να ξαναπροσλάβει την Ευτυχία και την Άννα κι εκείνος αναγκάζεται να συμφωνήσει. Παράλληλα, ο Αποστολής ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και δεν πιστεύει στα μάτια του. Εκείνη αναγκάζεται να του παραδεχτεί ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά, αλλά ο Αποστολής, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χωρίζει την Αρετή

Η Μυρτάλη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σημάτων Βρεττάκων στη νέα εταιρία καλλυντικών που ετοιμάζει με την Ισμήνη, κάτι που θα την οδηγήσει σε ακόμα μία σύγκρουση με την οικογένειά της. Τελικά, προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή, λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητες του. Τελικά, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ισμήνη και της ζητά να παντρευτούν. Οπότε στη συνέχεια βγαίνουν με τον Λυκούργο για φαγητό.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι δολοφόνος

Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό. Ο Φίλιππος βάζει ένα φίλο να του βρει σπίτι στην Αθήνα, για να το σκάσει άμεσα από τη Μάνη με τη Βασιλική. Η Χάιδω αντιμετωπίζει λιποθυμικό επεισόδιο και η Μαργαρίτα την πηγαίνει στη γιατρό. Ο Φίλιππος ενημερώνεται για την κατάστασή της και τρέχει κοντά της. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της, αλλά αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close