Η Γη της Ελιάς: Η Μάρθα έρχεται στη Μάνη και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς η Μάρθα έρχεται στη Μάνη και φέρνει τα πάνω κάτω.

 

η Μάρθα καταφθάνει στη Μάνη και θα είναι αυτή η οποία θα μπλέξει με τον Αλέξη.Ο Αλέξης, αφού έχει καταφέρει να ξεγελάσει και τους γιατρούς της κλινικής και όλους τους υπόλοιπους βγήκε από το ψυχιατρείο. Ο Αλέξης επέστρεψε πίσω στη Μάνη, ωστόσο η επιστροφή του κρύβει μία έκπληξη, καθώς κάποια στιγμή καταφθάνει η Μάρθα την οποία θέλει να φιλοξενήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλοι γυρνούν την πλάτη στο Στάθη και αυτός αυτοκαταστρέφεται

Η Αθήνα, που ενδιαφέρεται για τον Αλέξη, αποφασίζει να τους καλέσει για γεύμα, προκειμένου να γνωρίσει την κοπέλα, και μάλιστα της λέει πως θα τη βοηθήσει, να βρει δουλειά στον τόπο τους. Ετσι θα ζητήσει από το Μάνο, να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας , μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο , ώστε να μην δυσκολευτεί οικονομικά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος βάζει να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Η Μάρθα έρχεται στη Μάνη και φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Αλέξης μπλέκει με τη Μάρθα

Κάτι πλανάται στον αέρα σίγουρα… Από την πλευρά της Μάρθας ….Και έτσι η Μάρθα και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί. Τα φαινόμενα όμως απατούν, γιατί ο Αλέξης εξακολουθεί να είναι κολλημένος με τη Μυρτάλη. Εξακολουθεί να έχει εμμονή μαζί της.Η  νέα κοπέλα, μπαίνει για τα καλά στη ζωή του Αλέξη χωρίς να μπορεί να φανταστεί το σκοτεινό του μυαλό, αφού ο Αλέξης προσπαθεί να δείξει σε όλους πως έχει θεραπευτεί.

ο Αλέξης βλέπεις τη Μάρθα σαν τη Μυρτάλη. Οι δύο κοπέλες μοιάζουν πάρα πολύ. Και μέσα στο αρρωστημένο του μυαλό νομίζει πως είναι ένα πρόσωπο. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Αλέξης έχει επιστρέψει στην Αρεόπολη για να κάνει πάλι μεγάλο κακό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Η Γη της Ελιάς: Η Μάρθα έρχεται στη Μάνη και φέρνει τα πάνω κάτω

Να κάνει μεγάλο κακό στην Μυρτάλη , αλλά επειδή η Μάρθα της μοιάζει… Μπορεί να κάνει και εξίσου μεγάλο κακό και στη Μάρθα.

Ποια ηθοποιός παίζει το ρόλο της Μάρθας στη γη της ελιάς;

Η νεαρή ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Μάρθα είναι η Εύη κουταλιανού

 

Close