Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή.

Μυρτάλη, κορίτσι μου, πας καλά;;; Σε έχει βαρέσει ο αέρας της Μάνης στο κεφάλι;; Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Όλον αυτόν τον καιρό βλέπαμε τον Αλέξη στα όρια της τρέλας και της λογικής να γίνεται εμμονικός με την Μυρτάλη μέχρι και επικίνδυνος. Όμως τον τελευταίο καιρό αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει. Ο Αλέξης πλησιάζει την Μυρτάλη σε κάθε ευκαιρία με σκοπό να κάνουν ανακωχή και να γίνουν έστω και φίλοι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Όπου γάμος και φονικά

Η Μυρτάλη φυσικά το ξεκόβει αφού τον φοβάται και δεν θέλει σχέσεις μαζί του. Ταυτόχρονα όμως βλέπει συνεχώς ερωτικά όνειρα με αυτόν και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί ούτε να το διαχειριστεί ούτε να το ερμηνεύσει.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ευτυχία προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα

Κι ενώ προσπαθεί να κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα και βγαίνει ραντεβού με τον Χρήστο, ο Χρήστος παρότι δείχνει να είναι ενθουσιασμένος μαζί της, ταυτόχρονα βάζει πιο πάνω από εκείνη την δουλειά του και η Μυρτάλη νιώθει ότι την παραμελεί και πως είναι απόμακρος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα αρνείται κατηγορηματικά τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου λοιπόν Μυρτάλη και Αλέξης κοιτάζονται έντονα στο πάρτι των νεόνυμφων. Ο Αλέξης την βρίσκει μόνη της σε κάποια απομονωμένη γωνιά την αρπάζει και της δίνει ένα παθιασμένο φιλί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Η Μυρτάλη, αντί να τον σπρώξει, να φωνάξει για βοήθεια ή να τον βρίσει ανταποδίδει το παθιασμένο φιλί και πέφτει στην αγκαλιά του. Ο νέος κύκλος στην γη της ελιάς θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στην σχέση αυτών των δύο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύλληψη μυστήριο στο τέλος της σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Ομολογουμένως, η Μυρτάλη και ο Αλέξης έχουν φοβερή χημεία στις κοινές τους σκηνές και το κοινό στο Twitter συχνά κάνει παράπονα ότι ίσως οι σεναριογράφοι να το παρατράβηξαν με την…τρέλα του Αλέξη. Ίσως λοιπόν στον επόμενο κύκλο να προσαρμόσουν το σενάριο, για να καταφέρουν αυτοί οι δυο να είναι μαζί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close