Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ακόμη ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική. 

Αυτό το πλασματάκι, το θέλουμε δίπλα στον Ισίδωρο. Σίγουρα πάντως θέλουμε να βγει ΧΘΕΣ από το ίδρυμα γιατί τελειώνουν τα χαρτομάντηλα στο σπίτι…

Μετά τον τραγικό χαμό της Φανής, η Αγγελική μένει ολομόναχη στον κόσμο και καταλήγει σε ίδρυμα. Από τότε ο Ισίδωρος και ο Μάνος κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να βγει η Αγγελική από εκεί και να έρθει στην οικογένειά τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Όπου γάμος και φονικά

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Η αποκάλυψη της Αντιγόνης όμως ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, διότι η υιοθεσία που έγινε τότε, ήταν παράνομη, φέρνει τον Ισίδωρο και τον Μάνο σε απόγνωση. Ο Ισίδωρος όμως δεν το βάζει κάτω. Κινεί γη και ουρανό για να βρεθεί μία λύση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ευτυχία προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Στο μεταξύ ήδη ενδιαφέρεται για την μικρή Αγγελική η Αθηνά. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος και η Ιουλία θέλουν εξίσου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες. Η Ιουλία άλλωστε μέχρι σήμερα φαίνεται πως για κάποιον λόγο δεν μπορεί να τεκνοποιήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα αρνείται κατηγορηματικά τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Πότης-Μάνος-Ντάρνα-

Οι μέρες περνούν και ο Ισίδωρος με τον Μάνο πηγαίνουν από το ίδρυμα να δουν την μικρή Αγγελική. Πριν από αυτό, οι δασκάλες και οι ψυχολόγοι του ιδρύματος ήδη έχουν ενημερώσει τους δύο άντρες ότι η μικρή Αγγελική έχει κλειστεί στον εαυτό της. Δεν τρώει, δεν παίζει και είναι αμίλητη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Όταν ο Μάνος βλέπει τα μάτια της θλιμμένα, αποφασίζει ενστικτωδώς να ανακοινώσει στον πατέρα του, ότι θα ήθελε η μικρή Αγγελική να γίνει μέλος της οικογένειάς του. Θέλει να την υιοθετήσει μαζί με την Μαρίνα, που μέχρι και σήμερα είναι αρνητική στο θέμα του παιδιού.

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύλληψη μυστήριο στο τέλος της σεζόν

Η ιστορία της μικρής Αγγελικής όμως, έχει συγκινήσει ιδιαίτερα την Μαρίνα, για να μην σκεφτούμε και πόσο πολύ την λάτρεψε από την πρώτη γνωριμία τους. Οπότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τους δούμε να παίρνουν την μεγάλη απόφαση και να προχωρούν στην υιοθεσία της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επομένα επεισόδια : 226 , 227 , 228 , 229

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Αυτό που μας προβληματίζει είναι η Ιουλία και ο Κουράκος. Σίγουρα η Ιουλία δεν θα έβαζε την δική της ευτυχία πάνω από την ευτυχία του ανιψιού της και της μικρής Αγγελικής. Παρόλα αυτά, την έχουμε δει να έχει άσχημα ξεσπάσματα, κάθε φορά που δεν είναι έγκυος, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας του Μάνου και του Ισίδωρου για να πάρουν το παιδί

Λέτε η απόφαση του Μάνου, να δημιουργήσει εντάσεις στην οικογένεια των Βρεττάκων; Η Αντιγόνη πως θα νιώσει όταν το μάθει; Μήπως η απόφαση του Μάνου παρακινήσει και την Ιουλία με τον Κουράκο να προχωρήσουν σε κάποια άλλη υιοθεσία παιδιού; Θα φανεί στα επόμενα επεισόδια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close