Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται ίδια ο πατέρας της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη γίνεται ίδια ο πατέρας της

Γιατί βρε κοπέλα μου ;;; Μην γίνεις σαν… να μην λέμε ονόματα τώρα…

Η Μυρτάλη από τη στιγμή που η εταιρεία καλλυντικών της άρχισε να αποφέρει κάποια κέρδη, και από τότε που εξασφάλισε το 51% των μετοχών στην οικογενειακή επιχείρηση, βλέπει τη ζωή της να πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη γίνεται το αφεντικό των Βρεττάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Ιάκωβο

Μόνο που έχει αρχίσει να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ο Ισίδωρος και η Αθήνα πηγαίνουν στην Αθήνα για την εκδήλωση βράβευσης για την ποιότητα του ελαιόλαδου τους, καθώς επίσης και για την χρήση συμφωνία που έκαναν με τους Αμερικανούς, Εκεί, όταν βγάζουν λόγο, κανένας τους δεν κάνει αναφορά στη Μυρτάλη, που έχει και την πλειοψηφία των μετοχών.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι ο Αλέξης με την Μυρτάλη;

Γεγονός που την ενοχλεί και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Ισίδωρο, καθώς είναι σίγουρη ότι αυτός ευθύνεται. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv. Έκτοτε, λοιπόν, τα μέλη της οικογένειας της αναστατώνονται κι αρχίζουν να ανησυχούν για την κοπέλα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παίρνει διαζύγιο η Μαρίνα από τον Μάνο;

Aφού βλέπουν ότι ο χαρακτήρας της θυμίζει έντονα εκείνον του αυταρχικού και σκληρού πατέρα της, του Ιπποκράτη, και δεν τους αρέσει. Έτσι, λοιπόν, προσπαθούν να την επαναφέρουν στην πραγματικότητα και να της θυμίσουν ποια είναι…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close