Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι ο Αλέξης με την Μυρτάλη;

Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι ο Αλέξης με την Μυρτάλη; Τί σχέση έχουν οι δυο τους;

Ουααααααου ο μπλέ Αλέξης και η κόκκινη Μυρτάληηηη

 

Η Αφροδίτη Λιάντου ή αλλιώς Μυρτάλη όπως την έχουμε μάθει απο την τηλεοπτική σειρά του mega Η Γη της Ελιάς όπως φαίνεται είναι σε μια πολύ κοντινή επαφή με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη ή αλλιώς Αλέξη. Δείτε παρακάτω:

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ζουν μια καθημερινή σκληρή σχέση στη Γη της Ελιάς του Ανδρέα Γεωργίου. Ο αδίστακτος και διαταραγμένος Αλέξης έχει εμμονή μέχρι θανάτου με την όμορφη Μυτράλη Βρεττάκου

Η-Γη-της-ελιάς-Μύρταλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία έρχεται στην Μάνη

Στην πραγματικότητα η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, μόνο εχθροί δεν είναι. Οι δύο νέοι ηθοποιοί μάλιστα έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Άλλωστε οι πολύ έντονες σκηνές που έχουν στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς απαιτούν να βρίσκονται πολλές ώρες μπροστά και πίσω από τις κάμερες μαζί.

Ο Αλέξης στη Γη της Ελιάς προσπαθεί να έχει τη Μυρτάλη δική του με κάθε τρόπο, ζωντανή ή νεκρή. Και η Μυρτάλη από την άλλη μεριά προσπαθεί να του ξεφύγει ζητώντας τη βοήθεια της μητέρας του. Για πολλά επεισόδια οι τηλεθεατές έχουν νιώσει την αγωνία των δύο πρωταγωνιστών. Ενώ η χημεία ανάμεσά τους είναι έκδηλη σε κάθε σκηνή.

Η-Γη-της-ελιάς-Μύρταλη-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα παρατάει τον Στάθη και φεύγει

Αυτή η συνθήκη βοήθησε να γεννηθεί ένας νέος έρωτας, που αναμένεται να απασχολήσει τα media το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με το ciao το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Ύδρα, όπου έζησαν αξέχαστες στιγμές. Στο νησί βρέθηκαν κι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς. Καθώς και η μητέρα της Αφροδίτης, Εβελίνα Παπούλια.

Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι ο Αλέξης με την Μυρτάλη;

Οι φήμες λένε ότι οι δυο τους είναι μαζί περίπου δύο μήνες, οπότε η σχέση τους βρίσκεται ακόμη στην αρχή της. Πάντως περιμένουμε να δούμε αν τα επόμενα σχέδιά τους, μετά από τα γυρίσματα, είναι να περάσουν μαζί ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η γη της ελιάς 🌿💚 (@gitiselias_megatv)

 

Η Αφροδίτη Λιάντου σε συνέντευξή της είχε πει για τις σχέσεις

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος, αλλά όχι με τον τρόπο της μητέρας μου. Δεν λέω εύκολα «σ’ αγαπώ», είμαι πιο πολύ των πράξεων και δεν εκφράζω τόσο πολύ τα συναισθήματά μου.

Η-Γη-της-ελιάς-Μύρταλη-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης ξεκινά για την Μαρίνα

Είτε είμαι σε σχέση είτε με τους δικούς μου, δεν εκφράζομαι αρκετά, αλλά προσπαθώ να κάνω πράγματα για να δείχνω την αγάπη μου. Σου έλεγα προηγουμένως, ότι ήμουν σε μία σχέση σε απόσταση. Δεν ήταν εύκολο. Αν δεν αγαπάς τον άλλον, δεν το κάνεις.

Close