Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μαρίνα με τον Μάνο κινδυνεύουν να πάρουν διαζύγιο. 

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Ισίδωρος. Και αυτός ο Μάνος, την έχει πρήξει την κοπέλα!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία έρχεται στην Μάνη

Ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με την Φανή και μπορεί η πρώτη γνωριμία να μην πήγε καλά όμως στην συνέχεια η Φανή του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει την εγγονή του. Δηλαδή το παιδί που η Αντιγόνη έδωσε προς υιοθεσία επειδή δεν ήταν σε θέση να το μεγαλώσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα παρατάει τον Στάθη και φεύγει

Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι η εγγονή του είναι ένα πολύ χαρισματικό πλάσμα και νιώθει περήφανος για εκείνη, ακόμη κι αν δεν γνώριζε την ύπαρξή της, λίγο καιρό πριν. Παράλληλα όμως καταλαβαίνει ότι η επαφή του με την εγγονή του, τον έκανε άλλον άνθρωπο.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος ενωμένοι για χάρη του παιδιού

Πιο γλυκό, πιο καταδεκτικό. Σίγουρα λοιπόν θέλει να διορθώσει μερικά λάθη του παρελθόντος και να αποκτήσει κι άλλα πολλά εγγονάκια που θα τον γεμίζουν χαρά. Αποφασίζει λοιπόν να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Μαρίνα, την νύφη του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Την προσκαλεί σε δείπνο για να μιλήσουν και η Μαρίνα φυσικά ξαφνιάζεται με αυτή την εξέλιξη, αφού οι δυο τους δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις. Ο Ισίδωρος λοιπόν, της λέει πως έχει όλη την καλή διάθεση να δεχτεί την Μαρίνα για νύφη του, αρκεί να δεχτεί και αυτή να γίνει μητέρα.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου στο φινάλε της σεζόν

Φυσικά η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με αυτό, διότι δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα και σίγουρα δεν θα έκανε ένα παιδί απλά και μόνο για να την αγαπάει ο πεθερός της. Τα προβλήματα αρχίζουν όμως όταν ο Μάνος, αντί να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του, παίρνει το μέρος του πατέρα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρομερές ανατροπές με Φανή

Συμφωνεί μαζί του και ξεκινά κι εκείνος να την πιέζει να κάνουν ένα παιδί, φέρνοντας την Μαρίνα σε οριακή κατάσταση. Η Μαρίνα θα καταφέρει να κάνει τον Μάνο να καταλάβει το λάθος του ή θα συνεχίσουν οι πιέσεις και εν τέλει θα χωρίσουν οριστικά οι δυο τους; Θα δούμε στην συνέχεια…

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close