Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει νέα σχέση;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη κάνει νέα σχέση.

Δεν είναι ο Αλέξης δεν είναι ο Χρήστος ποιος είναι οεο;

Μία άλλη Μυρτάλη θα δούμε τη νέα σεζόν στη «γη της ελιάς». Όλες οι κακουχίες και οι δυσκολίες που πέρασαν την έχουν αλλάξει, όμως προς το χειρότερο.

Τα κοντινά της πρόσωπα δε θα αργήσουν να το καταλάβουν και σύντομα η κοπέλα θα βρεθεί ολομόναχη στη Μάνη. Έτσι, η Μυρτάλη προσπαθεί να καλύψει το κενό με τις ερωτικές της σχέσεις.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα φάρμακα

Όπως ήδη γνωρίζουμε η Βρεττάκου θα βρεθεί στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου. Αλέξης ή Χρήστος; Ποιον από τους δύο θα διαλέξει; Η Μυρτάλη είναι μπερδεμένη και μέρα με τη μέρα το πάθος της για τον Αλέξη μεγαλώνει, ενώ ο Χρήστος παραμένει ένα απωθημένο.

Όλα ξεκίνησαν μετά το παθιασμένο φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης στο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Έκτοτε η Μυρτάλη δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται και συνεχώς αποζητά τη σαρκική επαφή μαζί του.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια – Το ανακοίνωσε μέσω instagram

Η κοπέλα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι δεν “σημαίνει” κάτι, σύμφωνα με το youfly, αλλά στην πραγματικότητα αρχίζει κι εκείνη να αποκτά μία εμμονή μαζί του.

Όσον αφορά τον Χρήστο, η Μυρτάλη έχει έντονα συναισθήματα για εκείνον. Ο ανιψιός του Λυκούργου είναι γλυκός και τρυφερός μαζί της, αλλά παραμένει απόμακρος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα φοβάται για τον Στάθη

Η Μυρτάλη θα συνεχίσει να τον διεκδικεί στη «γη της ελιάς», όσο συνεχίζει να περνάει νύχτες πάθους με τον Αλέξη. Τι θα συμβεί, όμως, όταν και τρίτος άντρας εμφανιστεί στην πολυτάραχη ζωή της;

Ένας άντρας από το παρελθόν έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες. Έρωτας έντονος, παθιασμένος, που την είχε βάλει σε πολλούς μπελάδες. Ο λόγος για τον Στέφανο. Ο Στέφανος επιστρέφει στη Μάνη από την Ισπανία και φέρνει τα πάνω κάτω.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μετακομίζει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία κάνει το επόμενο βήμα

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος είχε φύγει στην Ισπανία γιατί είχε κερδίσει υποτροφία και πήγε εκεί μαζί με την Ελένη, προκειμένου να παντρευτούν και να ξεφύγουν από τη μάνα του.

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, τελικά ο Στέφανος θα επιστρέψει χωρίς την Ελένη και τότε όλα θα αλλάξουν. Θα δούμε, λοιπόν, μία επανένωση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι; Η συνέχεια έρχεται από τον Σεπτέμβριο για να καθηλώσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close