Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παθαίνει νευρικό κλονισμό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η Μυρτάλη παθαίνει νευρικό κλονισμό.

Και πως να μην πάθει το κορίτσι εδώ που τα λέμε. Με το δίκιο της και να τσιρίξει και να ουρλιάξει. Τόσοι άνδρες σε αυτόν βρήκε να πέσει ,θα αναρωτιέται και η ίδια το πιστεύω…

Η Μυρτάλη παθαίνει νευρικό κλονισμό μόλις μαθαίνει ποιος είναι ο Νικήτας.


Η -Γη -της- Ελιάς- Μυρτάλη-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης βάζει να βιάσουν την Μαρίνα

Η Μυρτάλη, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, έβλεπε τα πράγματα στη ζωή της να πηγαίνουν καλά. Όμως, όλα αντιστράφηκαν από τη στιγμή που χώρισε από τον Στέφανο και έχασε το Εφετείο. Έκτοτε η νεαρή κοπέλα έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί ακόμη περισσότερο στην επιχείρησή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η ζωή της Μυρτάλης αλλάζει ξαφνικά όταν γνωρίζει ένα νέο και γοητευτικό άντρα. Αναφερόμαστε στον Νικήτα, τον ετεροθαλή αδερφό του Αλέξη, ο οποίος έρχεται στη Μάνη για να συναντήσει τη Μαργαρίτα και τον Αλέξη και να μιλήσουν σχετικά με την εξαφάνιση του Θεοδόση.

Η -Γη- της- Ελιάς- Μυρτάλη- -

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 155 , 156 , 157 , 158

Κάποια στιγμή, ο Νικήτας, σε μία βόλτα με τον φίλο του, τον Λεωνίδα, πέφτει πάνω στη Μυρτάλη. Ζητάει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για αυτή, καθώς του αρέσει πολύ, και θέλει να την πλησιάσει. Στη συνέχεια, ο Νικήτας προσεγγίζει την κοπέλα σε φιλικό επίπεδο, μέχρι να γνωριστούν καλύτερα. Της αποκαλύπτει κάποια πράγματα για την προσωπική του ζωή, αλλά όχι τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται στην κωμόπολη.

Έκτοτε οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Λίγες ημέρες μετά, όμως, ο Νικήτας λέει στη Μυρτάλη ότι πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, λόγω κάποιων υποχρεώσεων του, ενώ εκείνη, με τη σειρά, της υπόσχεται ότι δεν θα χαθούν. Κι αυτό γιατί η ίδια σκοπεύει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση των καλλυντικών της και να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Εκεί, λοιπόν, ο Νικήτας και η Μυρτάλη συναντιούνται ξανά και δεν αργούν να έρθουν πολύ κοντά.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παθαίνει νευρικό κλονισμό

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φεύγει για Αθήνα με την Εύα

Οι δυο τους βρίσκουν ο ένας στον άλλον κάποια στοιχεία που τους έχουν λείψει από προηγούμενες σχέσεις τους σύμφωνα με το MY TV. Η Μυρτάλη δείχνει να έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Νικήτα, ξεπερνώντας έτσι τον Στέφανο. Και ο Νικήτας όμως, δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τα αισθήματά του είτε βρίσκονται μόνοι τους είτε μπροστά στο Λεωνίδα και την Άννα, οι οποίοι είναι στην ίδια πόλη για τους δικούς τους λόγους.

Η- Γη- της -Ελιάς - Μυρτάλη - Νικητας -

Όλα κυλούν όμορφα ανάμεσα τους, σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφαλίσαμε, μέχρι τη στιγμή που αποκαλύπτεται ο Νικήτας ότι είναι ετεροθαλής αδελφός του Αλέξη και η Μυρτάλη πανικοβάλλεται, διότι δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί όταν ο τελευταίος μάθει για τη σχέση τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close