Η Γη της Ελιάς: Στα χέρια Νικήτας και Στέφανος  – Χαμός στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε  ναι πιάνονται στα χέρια Νικήτας και Στέφανος – Χαμός στη Μάνη

Αχ βρε Μυρτάλη προκαλείς πανικό βρε κορίτσι μου. Μα είναι δυνατόν να πιαστούν στα χέρια τα αδέρφια για την αφεντιά σου .Τι να σε κάνω και εσένα και το νέο αμόρε σου…

Νέες ανατροπές έρχονται στη «Γη της Ελιάς» καθώς ο Νικήτας, το νέα αμόρε της Μυρτάλης, πιάνεται στα χέρια με τον Στέφανο.

Η -Γη- της- Ελιάς- Νικήτας-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Εύα Δήμα και τα ένοχα μυστικά της

Ο ερχομός του Νικήτα στη Μάνη «ανάβει φωτιές». Αρχικά όπως έχουμε γράψει η γνωριμία του με τον ετεροθαλή αδελφό του τον Αλέξη δεν θα του βγει σε καλό.

Η Γη της Ελιάς: Στα χέρια Νικήτας και Στέφανος – Χαμός στη Μάνη

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Ο Αλέξης όταν μάθει ότι ο Νικήτας φλερτάρει τη Μυρτάλη θα γίνει έξαλλος. Θεωρεί ότι η Μυρτάλη του ανήκει και για το λόγο αυτό θα επιδιώξει να του κάνει κακό.

Η- Γη- της- Ελιάς-Μυρτάλη -

Στα χέρια Νικήτας και Στέφανος – Χαμός στη Μάνη

Την ίδια ώρα ο Στέφανος όταν μαθαίνει ότι κάποιος άλλος άνδρας μπαίνει στη ζωή της πρώην αγαπημένης του τρελαίνεται. Παρά το γεγονός ότι έχει χωρίσει μαζί της εντούτοις το μυαλό του είναι κολλημένο σ’ αυτήν. Έτσι όταν μαθαίνει για το φλερτ αυτό της Μυρτάλης προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο άνδρας που επιδιώκει να κατακτήσει τη καρδιά της αγαπημένης του. Μαθαίνει για το ποιόν του Νικήτα.

Η- Γη -της- Ελιάς -Στέφανος -

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς : Ο Κουράκος ξυπνά και ψάχνει τον δολοφόνο του

Οι δύο άνδρες από μια σύμπτωση θα βρεθούν πολύ κοντά και ο Στέφανος μη μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό του θα τον προκαλέσει. Ο Νικήτας στη Γη της Ελιάς θα απαντήσει με σκληρά λόγια στο Στέφανο σύμφωνα με το youfly.com και οι δύο άνδρες θα πιαστούν στα χέρια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close