Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την νέα σχέση που θα γίνει γυαλιά καρφιά.

Ε δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται…

Άλλη μία κρίση έρχεται από το πουθενά, για να διχάσει το ζευγάρι. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης τσακώνονται για ακόμη μια φορά, μόνο που τώρα η κατάσταση είναι πιο έντονη και για τους δύο, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πέφτει στην παγίδα του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα καίει την Αρετή και την κλείνει φυλακή

Ο Δημοσθένης κάνει τα μαγικά του και εξοργίζει ξανά τον Αλέξη. Η ζήλια του νεαρού φουντώνει και το μόνο που σκέφτεται διαρκώς, είναι πως θα κάνει την Μυρτάλη όλη δική του, χωρίς να την πολιορκούν άλλοι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Μιχάλης γίνονται τσακωτοί

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κεφάλας θα βάλει και άλλους στον στόχο εκτός απο τον Κωνσταντίνο

Ο Κίμωνας φτάνει στη Μάνη κι ερωτεύεται κεραυνοβόλα την αστυνόμο Δήμητρα. Ο πατέρας του, θέλοντας να αποτρέψει τα χειρότερα, του ζητά να αφήσει την αστυνόμο, για να αφοσιωθεί στην Μυρτάλη Βρεττάκου..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ταξίδι στην Νορβηγία με έναν νέο έρωτα

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Κίμωνας παίζουν μπουνιές

Μετά από έντονη πίεση κι αρκετούς καυγάδες, ο Κίμωνας δέχεται να βγει για ένα ραντεβού με την Μυρτάλη, κυρίως για να επιβεβαιώσει στον πατέρα του πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη.

Ο Αλέξης μαθαίνει για αυτό το ραντεβού και γίνεται έξαλλος! Πιο συγκεκριμένα, πιάνει την Μυρτάλη με τον Κίμωνα να δειπνίζουν και χάνει το μυαλό του. Μόλις η Μυρτάλη επιστρέφει σπίτι, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, με τον Αλέξη να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, στην γη της ελιάς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close