Η Γη της Ελιάς: Έρχεται δολοφονία σοκ του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε πως έρχεται δολοφονία σοκ του Κωνσταντίνου.

Α ρε κατακαημένε Κωνσταντίνε τί σου έμελλε να πάθεις!!!! Ας πρόσεχες βέβαια με αυτά που ανακατεύεσαι

Ο αρχηγός του κυκλώματος επισκέπτεται τη Μάνη, αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στα απανωτά λάθη της ομάδας του. Ο Κωνσταντίνος μένει άναυδος όταν τον αντικρίζει, συνειδητοποιώντας πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει στα ίσα την μαφία, για την οποία, στην γη της ελιάς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Επικός καβγάς Αρετής και Ιάκωβου

Ο Δημοσθένης, ξάδελφος του Στάθη Καπερνάρου, θα φτάσει στην Αρεόπολη, μαζί με τη γυναίκα του. Αφού χαιρετήσει τον ανυποψίαστο ξάδελφό του, θα οδηγηθεί στο γραφείο του συμβολαιογράφου, ζητώντας εξηγήσεις.

Πράγματι, ο Κωνσταντίνος έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο τη μαφία, στην γη της ελιάς. Τα λάθη του Δημήτρη και του Ανέστη, έκαναν τον Κουράκο να τους υποψιαστεί πολλές φορές. Οι αρχές είναι στα ίχνη τους και όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον αέρα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μη μου το παίζεις υπεράνω ρε Καπερνάρο για ξεκάρφωμα γιατί δεν τσιμπάω

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τέλος του Κωνσταντίνου, ενός ανθρώπου αδίστακτου, που σκορπίζει τον τρόμο στη Μάνη, χωρίς να τον αντιλαμβάνεται κανείς. Πράγματι, το καμπανάκι του κινδύνου θα χτυπήσει για τον πρωταγωνιστή.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να τον τιμωρήσει για τα λάθη του, με τον τρόμο να κυριεύει τον συμβολαιογράφο. Οι απειλές που δέχεται είναι σκληρές και η ζωή του απειλείται. Θα καταφέρει να επιβιώσει ή το τέλος του πλησιάζει; Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή και ο κίνδυνος καραδοκεί.

Ποια στάση θα κρατήσει ο αρχηγός της μαφίας απέναντί του και πόσο θα κινδυνεύσει ο Κωνσταντίνος ως βοηθός του; Μία νέα ιστορία εξελίσσεται στην αγαπημένη μας σειρά, σύμφωνα με το Youfly.com, γεμάτη σασπένς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Είσαι κακιά μέχρι το μεδούλι Αρετή!

Οι συγκρούσεις αναμένονται ισχυρές και τα διλήμματα κρίσιμα στα επόμενα επεισόδια (185-187) της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Η Βασιλική στο πλευρό του Στάθη, στο επεισόδιο 185 (Κυριακή των Βαΐων)

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος συνειδητοποιούν για μια ακόμα φορά πως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ήταν αδιέξοδη υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Κανονίζουν το βράδυ να βρεθούν μόνοι τους στο σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η παρουσία της Αρετής η οποία έχει στηθεί έξω από το σπίτι για να παρακολουθήσει τον Στάθη, τους εμποδίζει.

Στο μεταξύ, η Αρετή και ο Στέφανος, με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο. Ο Λεωνίδας κατηγορεί την Άννα για το φιάσκο με το θερμοκήπιο και απαιτεί να το πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια από τα χρήματά τους πίσω.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά τα μάγια στην Εύα έρχονται πολλά ντράβαλα

Ο Ισίδωρος στριμώχνει τη Μυρτάλη για να μάθει αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση. Ο Λυκούργος μαθαίνει από τον Πότη ότι το σπίτι της Μέλπως έχει ανακαινισθεί πλήρως και εξαγριώνεται τόσο με τη Μέλπω, όσο και με την Ισμήνη που την καλύπτει. Η Βασιλική μιλά με τον Στάθη και, σε συναισθηματική φόρτιση, του λέει πως θα σταθεί στο πλευρό του σε ό,τι αφορά στο διαζύγιο.

Η Αρετή φτάνει στα άκρα, στο επεισόδια 186 (Μ. Δευτέρα)

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να περάσει λίγο χρόνο με την Αθηνά, αλλά τους βρίσκει η μια αναποδιά πίσω από την άλλη. Εκείνη θεωρεί τα σημάδια προφητικά και του ζητά να μην πιέσουν καταστάσεις. Η Άννα αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το όνειρό της με το θερμοκήπιο, ενώ ο Λεωνίδας επιστρέφει στους ελαιώνες των Βρεττάκων.

Η Μαρίνα ξεκινά μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας στα επόμενα επεισόδια (185 – 187) στην Γη της Ελιάς. Παράλληλα, βοηθάει τη Μυρτάλη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι. Ο Στάθης συνειδητοποιεί πως η Εύα έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος να αφεθεί ολοκληρωτικά.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αντιγόνη

Ο Ιάκωβος τον συμβουλεύει να παρατείνει την διαμονή του στο σπίτι του και να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις. Την ίδια ώρα, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει, πιστεύοντας πως η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά. Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά όλες πέφτουν στο κενό. Ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής κι αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση.

Ο Μάνος ανακαλύπτει το παρελθόν της Αντιγόνης, στο επεισόδιο 187 (Μ. Τρίτη)

Η νέα ζωή της Μυρτάλης παίρνει σάρκα και οστά. Μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και μπαίνει στην εταιρεία με το 51%. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να οργανώσει γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του. Η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο της μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας. Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Την παρατάνε όλοι μόνη της την Αρετή και αρχίζει και το χάνει

Η Εύα τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει. Οι συνεχείς εκρήξεις του Αλέξη προβληματίζουν τη Μαργαρίτα που δεν ξέρει πλέον με ποιον άλλο τρόπο να τον πλησιάσει.  Σύμφωνα με Youfly.com, η Αντιγόνη θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα όταν ο Μάνος ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της.

Close