Η Γη της Ελιάς: Η Εύα τρομάζει με την καταστροφική μανία της Αρετής

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές καθώς μετά τα μάγια στην Εύα έρχονται πολλά ντράβαλα. 

Η καταστροφική μανία της Αρετής κοντεύει να τρομάξει και τον σεναριογράφο. Την Εύα δεν θα τρόμαζε;

Η Αρετή φαίνεται πως πλέον θεωρεί τον Στάθη έναν ξένο και δεν υπολογίζει ούτε τα χρόνια γάμου που τους ενώνουν ούτε τα δύο τους παιδιά. Θέλει όμως εκδίκηση. Στο στόχαστρό της λοιπόν μπαίνει και πάλι ο Στάθης αλλά και η σύντροφός του, Εύα.

Η Γη της Ελιάς-η-Εύα-τρομάζει-με-την-μανία-της-Αρετής-

Δείτε ακόμα Η γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αντιγόνη

Η κατάσταση της Αρετής όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και χειρότερη. Βάζει στο μυαλό της πράγματα που μπορεί στην συνέχεια να αποδειχτούν καταστροφικά και συνεχίζει να μην κάνει πίσω. Ο Στάθης και η Εύα συνεχίζουν ανενόχλητοι να ζουν τον έρωτά τους.

Προς το παρόν, τίποτα δεν δείχνει να μπορεί να τους χωρίσει και όσο περνάει ο καιρός η αγάπη τους γίνεται όλο και πιο δυνατή. Πλέον όλη η Μάνη το γνωρίζει. Η Αρετή από την άλλη μπορεί να δείχνει ήρεμη, όμως μέσα της βράζει.

Η Γη της Ελιάς-η-Εύα-τρομάζει-με-την-μανία-της-Αρετής-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα ρίχνει λάδι στην φωτιά: Ο άντρας σου έφυγε Αρετή

Μπορεί να προσπαθεί να πονέσει τον σύζυγό της μέσω της περιουσίας της όμως φαίνεται πως αυτό δεν πιάνει κι έτσι και αλλιώς δεν θα της αρκούσε. Θέλει να τον αφήσει χωρίς λεφτά, χωρίς σπίτι και ταυτόχρονα να του διαλύσει την σχέση με την Εύα.

Η Γη της Ελιάς-η-Εύα-τρομάζει-με-την-μανία-της-Αρετής-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πάει ο καιρός που μια ματιά σου με έκανες να τρέμω από φόβο Μάνα

Μάλιστα την είδαμε να πηγαίνει στην Χρυσούλα ζητώντας της να βρει μία λύση για να τους χωρίσει και η Χρυσούλα της απάντησε ότι μπορεί να κάνει πολλά αρκεί η Αρετή να πληρώσει καλά. Μέχρι και μάγια λοιπόν θέλει να της κάνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα χωράφια

Θα καταφέρει λοιπόν η Αρετή να διαλύσει την σχέση του Στάθη και της Εύας; Είναι γεγονός πως δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον πρώην άντρα της ταπεινωμένο και να σέρνεται στα πόδια της. Πως θα αντιδράσει ο Στάθη; Θα καταφέρει να διαχειριστεί η Εύα τον φόβο της για την Αρετή, μετά από όλα αυτά;

Η Γη της Ελιάς-η-Εύα-τρομάζει-με-την-μανία-της-Αρετής-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close