Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η ζωή της Δήμητρας κινδυνεύει.

Άσχημα μαντάτα…

Φρικτές μέρες έρχονται για την Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Ένας επικίνδυνος άνθρωπος δίνει εντολή θανάτου και τίποτα δεν είναι ξανά το ίδιο. Η ζωή της αλλάζει ριζικά από τη μια στιγμή στην άλλη και όλα κρέμονται από μια κλωστή, έτοιμη να κοπεί..

Ο Κίμωνας εισβάλλει στην καθημερινότητά της ξαφνικά. Ο νεαρός αυτός άντρας της κλέβει την καρδιά, από το πρώτο βλέμμα, το πρώτο άγγιγμα. Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πέφτει στην παγίδα του Κουράκου

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα καίει την Αρετή και την κλείνει φυλακή

Η Δήμητρα ελπίζει πως θα βρει ξανά το χαμόγελο, πως θα μπορέσει να ερωτευτεί και να ζήσει ευτυχισμένη στην αγκαλιά κάποιου που την νοιάζεται και την κοιτά στα μάτια. Βέβαια, το ειδύλλιο αυτό δε θα εξελιχθεί τόσο.. ρομαντικά.

Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος με την απόφασή του γιου να ερωτευτεί μία αστυνόμο. Στόχος του είναι να βάλει το παιδί του στο παράνομο κύκλωμα, για να γίνει πιο ισχυρό. Φυσικά, ο Κίμωνας δεν έχει ιδέα για όλα αυτά..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Μιχάλης γίνονται τσακωτοί

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κεφάλας θα βάλει και άλλους στον στόχο εκτός απο τον Κωνσταντίνο

Παρά τις προσπάθειες του Δημοσθένη να ενώσει τον Κίμωνα με την Μυρτάλη, η Δήμητρα καραδοκεί, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την αστυνόμο και φροντίζει να το κάνει ξεκάθαρο στον πατέρα του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ταξίδι στην Νορβηγία με έναν νέο έρωτα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Κίμωνας παίζουν μπουνιές

Έτσι, ο Δημοσθένης, σύμφωνα με το youfly, παίρνει μία δύσκολη απόφαση: Πρέπει να βγάλει αυτή την γυναίκα έξω από τη ζωή του γιου του, μια και καλή. Πρέπει να τους χωρίσει, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Η ζωή της Δήμητρας κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close