Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι τα νιάτα μου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές-  Ιουλία είσαι τα νιάτα μου Λέει ο Στάθης 

Στην συνάντηση που θα γίνει σήμερα Μεταξύ Ιουλίας και Στάθη αυτά που θα ειπωθούν θα μας κάνουν να κλάψουμε….

Στάθη…μας πονάει ακόμη το δοντάκι;

 

«Μην είσαι επιθετική! Σε είδα τις προάλλες που έκανες ιππασία. Σκέφτηκα να σε πλησιάσω και να σου μιλήσω, αλλά δεν ήμουν ακόμα έτοιμος.

Η-Γη-της-ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι πεθαίνει ο Δημήτρης

Εμείς οι δύο αγαπηθήκαμε πολύ κι όλα αυτά τα χρόνια κρατήσαμε μέσα μας αυτό το συναίσθημα, σαν επτασφράγιστο μυστικό. Δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν μας βγήκε..

Δεν θέλω να γυρίσουμε πάλι στις εποχές που με κοιτούσες σαν εχθρό σου Ιουλία. Θέλω να καταλάβεις πως δεν έφταιγα ούτε εγώ.»

«Οι ριμάδες οι συγκυρίες, δεν μας ήθελαν! Ένιωσα πάρα πολύ βαθιά συναισθήματα για σένα. Είσαι οι καλύτερες κι οι χειρότερες αναμνήσεις της ζωής μου.. Είσαι τα νιάτα μου.. Είσαι ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας… Δεν μου αρέσει να φτύνω το παρελθόν μου..

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν στο τέλος της σεζόν

Σ’ αγαπάω αλλά χωρίς εγωισμό τώρα πια, χωρίς να θέλω να είσαι μόνο δικιά μου, χωρίς καμία ζήλια… Θέλω να είσαι ευτυχισμένη, σου αξίζει.

Να είσαι καλά, αλήθεια στο εύχομαι.. Κι είσαι καλά δηλαδή. Τουλάχιστον έτσι δείχνεις.. Εγώ μετά από πολύ καιρό, ανασαίνω καλύτερα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Παίρνω επιτέλους αυτό το περιβόητο διαζύγιο, έστω και καθυστερημένα. Και προχωράω τη ζωή μου. Δεν ζητάω να είμαστε φίλοι. Σε παρακαλώ όμως να μην είμαστε ούτε εχθροί.

Να μπορώ να σε χαιρετάω στον δρόμο, να σου λέω μια καλημέρα χωρίς να γυρνάς την πλάτη σου. Γίνεται;» Η Ιουλία ακούει τα λόγια του Στάθη χωρίς να είναι επιθετική και μάλιστα όταν τελειώνει και απομακρύνονται θα δούμε την Ιουλία δακρυσμένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close