Η Γη της Ελιάς: Ποιοι φεύγουν στο τέλος της σεζόν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε ποιοι ηθοποιοί φεύγουν στο τέλος της σεζόν και δεν  θα το πιστεύουμε…

Συγγνώμη…διώχνετε αυτούς και μας αφήνετε την Αρετή;;;

Δημήτρη φύγε όσο προλαβαίνεις #GiTisElias pic.twitter.com/5hesWE4mh9

— IoannaK (@joan__k) February 20, 2022

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο ανιψιός του Λυκούργου Χρήστος, ή αλλιώς ο αγαπημένος Βασίλης Μίχας θα εισβάλλει στην σειρά ανοίγοντας καινούριες ιστορίες. Μάλιστα ο Χρήστος θα αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης ανεβάζοντας την πελατεία στα ύψη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Βασίλης Μίχας-

Από την άλλη στην σειρά θα έρθει και η Νίκη Παλληκαράκη, η οποία θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της Αντιγόνης και της Μαρίας στην παράνομη υιοθεσία του παιδιού της Αντιγόνης. Επίσης στα επόμενα επεισόδια θα γνωρίζουμε και την Αλκμήνη η οποία θα είναι βοηθός της Μυρτάλης στο εργαστήριο καλλυντικών.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαλλιά κουβάρια Μυρτάλη με Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Νίκη Παλληκαράκη-

Τέλος στο τέλος της σειράς θα δούμε και τον Δημοσθένη μαζί με την γυναίκα του και μάλλον η γνωριμία μας δεν θα είναι ευχάριστη αφού ο Δημοσθένης είναι ο εγκέφαλος της σπείρας που δρα ανενόχλητη στην Μάνη τον τελευταίο καιρό.

Η Γη της Ελιάς: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν στο τέλος της σεζόν

Κι ενώ θα έρθουν αρκετοί νέοι ηθοποιοί που θα ανοίξουν δικές τους ενδιαφέρουσες ιστορίες ή θα βοηθήσουν να κλείσουν η ήδη ανοιχτές υποθέσεις στην σειρά, στο τέλος της φετινής σεζόν θα έχουμε και μερικές ηχηρές απώλειες.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί στενά τον Ανέστη

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης θα πεθάνει ύστερα από εντολή της σπείρας. Επίσης και ο Ιάκωβος δυστυχώς θα φύγει από την σειρά, αφού η σχέση του με την Αθηνά θα περάσει δύσκολα και ο ίδιος θα αποφασίσει να φύγει για Ισπανία.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Επίσης κάποια δημοσιεύματα που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί θέλουν μέχρι το τέλος της σεζόν τον Αλέξη να αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της Μαργαρίτας. Δεν είναι όμως γνωστό ακόμη αν αυτό θα γίνει στα τέλη της πρώτης σεζόν ή στην αρχή της δεύτερης.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close