Η Γη της Ελιάς: Έτσι πεθαίνει ο Δημήτρης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού με αυτόν τον τρόπο θα πεθάνει ο Δημήτρης.

Σιγά που θα μας λείψει κιόλας…δεν σφάξανε!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν στο τέλος της σεζόν

Όπως έχουμε διαπιστώσει ο Δημήτρης από την Γη της Ελιάς έχει δημιουργήσει αναταραχές στην Μάνη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα spoiler που θέλει τον Δημήτρη να διαπράττει μία μεγάλη ληστεία, κλέβοντας 250.000 ευρώ.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Μάλιστα επειδή είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του διαφημίζει την πράξη του θέλοντας να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Κωνσταντίνο, κάτι που φέρνει τον συμβολαιογράφο στα άκρα. Σύμφωνα με το youfly.com, το κύκλωμα θα δώσει εντολή θανάτου για τον νεαρό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαλλιά κουβάρια Μυρτάλη με Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Ο λόγος είναι η αλαζονική του δράση, η οποία θέτει σε κίνδυνο τον επικεφαλή της οργάνωσης. Έτσι, το τέλος του Δημήτρη αναμένεται να γραφτεί με αίμα στην γη της ελιάς, με τον νεαρό να πέφτει νεκρός στο έδαφος, δολοφονημένος εν ψυχρώ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί στενά τον Ανέστη

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Όλη η Μάνη θα συγκλονιστεί. Ο Κωνσταντίνος, γνωρίζοντας για αυτό το έγκλημα, θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του. Όλοι θα βρεθούν σε τεράστια αναστάτωση, με την Αθηνά να παθαίνει τεράστιο σοκ με αυτή την απώλεια. Θα έχει αποκαλυφθεί η αληθινή σχέση της με τον Δημήτρη, πριν αυτός φτάσει στο τέλος του;

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-Δημήτρης-

Close