Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά. 

Αθηνά μας…καλώς ήρθε στο κλαμπ! Τουλάχιστον εσένα ο Γεωργίου κάτι θα κάνει να σε σώσει. ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί στενά τον Ανέστη

Ο Ιάκωβος και η Αθηνά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ξεκίνησαν να συναντιούνται κρυφά και τόσο η Αθηνά όσο και ο Ιάκωβος έχουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και είναι στήριγμα. Κι ενώ τα κρυφά τους ραντεβού συνεχίζονται κανονικά η Αναστασία δεν αργεί να υποψιαστεί το ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο ανιψιός του Λυκούργου εισβάλει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς στα ίχνη του ζευγαριού θα πλησιάσει και η Ιουλία. Ο Ιάκωβος βλέποντας την Αθηνά να αγχώνεται διαρκώς για το αν θα ανακαλύψει κάποιος την σχέση τους παίρνει μία απόφαση που θεωρεί πως είναι για το καλό της όμως θα πληγώσει πολύ την Αθηνά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ισπανία χωρίς να προειδοποιήσει την Αθηνά και χωρίς να ξέρει κανείς το πότε και το αν θα γυρίσει. Η Αθηνά χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και νιώθει ότι την εγκατέλειψε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα πρόθυρα του χωρισμού Στάθης & Εύα

Για ακόμη μία φορά πιστεύει ότι αφέθηκε σε έναν άντρα κι αυτός τα παράτησε στα δύσκολα και την πρόδωσε για ακόμη μία φορά. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ιάκωβος της έπαιξε ένα τόσο άσχημο παιχνίδι. Τελικά θα γυρίσει πίσω ο Ιάκωβος; Κι αν γυρίσει η Αθηνά θα είναι εκεί για να τον περιμένει;

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Επεισόδιο 191β (Κυριακή 8 Μαΐου)

Η Εύα δείχνει πρόθυμη να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη και το συζητάει με τον αδελφό της.
Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει, και οι δύο πλευρές προβάρουν τις θέσεις τους. Ο Ιάκωβος, μετά από μήνες επιμονής, καταφέρνει να κάμψει τις αντιστάσεις της Αθηνάς.

Επεισόδιο 192 (Δευτέρα 9 Μαΐου)

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του υπήρξε προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη. Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του. Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να μην τον αντιμετωπίζει πια εχθρικά. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος μαθαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης κι έτσι η Ιουλία προχωρά σε νέα σειρά εξετάσεων.
Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Μαλλιά κουβάρια Μυρτάλη με Ιουλία

Ο Φίλιππος και ο Αλέξης πηγαίνουν για ψάρεμα. Εκεί, ο Φίλιππος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να του πει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της, αλλά εκείνη αρνείται. Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα.

Επεισόδιο 193 (Τρίτη 10 Μαΐου)

Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο. Δίπλα στον πατέρα της στέκεται πάντα η Βασιλική, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα της. Από τη μεριά της η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους και πηιγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη.
Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί στενά τον Ανέστη

Οι απαντήσεις που θα πάρει δεν θα της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδειχθεί ισχυρός χαρακτήρας. Ο Φίλιππος αποφασίζει να αγοράσει το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα, γεγονός που από τη μια ανακουφίζει την Άννα, αλλά από την άλλη την απογοητεύει, καθώς γκρεμίζονται όλα της τα όνειρα.

Επεισόδιο 194 (Tετάρτη 11 Μαΐου)

Μία βράβευση κάνει την Αθηνά ιδιαίτερα χαρούμενη και τον Ιάκωβο πολύ υπερήφανο για εκείνη. Η Αρετή πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο και, όπως είναι επόμενο, οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Το ηθικό του Αποστόλη πέφτει τη στιγμή που ο Ιάκωβος του λέει ότι η Ευτυχία δεν θέλει με τίποτα να τα ξαναβρούν.
Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ο ανιψιός του Λυκούργου εισβάλει στη Μάνη

Η Αντιγόνη βγαίνει εκτός εαυτού καθώς ο Ισίδωρος την κατηγορεί για πράξεις που δεν έκανε. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και εκβιάζει την Αθηνά για περισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένοχο μυστικό τους.

Επεισόδιο 195α (Πέμπτη 12 Μαΐου)

Η Ευτυχία τρομοκρατείται όταν κάνει τεστ εγκυμοσύνης και καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι έγκυος.
Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Άντε να δούμε τώρα τι θα τον κάνεις που δεν έχει ούτε βρακί να φορέσει

Η Αθηνά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Η Ελένη ξεκινά συνεδρίες με τον Αλέξη, για να μιλήσει για όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.

Close