Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Εύα πιάνονται στα χέρια;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ιουλία και η Εύα να πιάνονται στα χέρια.

Όλα αυτά για τον Στάθη;; Μάλιστα…

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά στα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Οι δύο αυτές δυναμικές γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες, με τον Στάθη να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη μέση. Η Ιουλία και η Εύα θα διεκδικήσουν τον Καπερνάρο, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες, στην γη της ελιάς.

Πράγματι, ο Στάθης, παρόλο που έταξε στην Εύα πως θα την κάνει ευτυχισμένη, την τελευταία στιγμή ανατρέπει τα πάντα. Ο χωρισμός της Ιουλίας από τον Κουράκο του δίνει την ευκαιρία που πάντοτε περίμενε, για να την πλησιάσει.

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία κάνει το επόμενο βήμα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Η Ιουλία, αρκετά ευάλωτη και διαλυμένη από τον συγκεκριμένο χωρισμό, βλέπει τον Στάθη ως σανίδα σωτηρίας. Σύντομα, τα κρυφά τους ραντεβού θα ξεκινήσουν, με τον κίνδυνο να αυξάνεται για το παράνομο ζευγάρι.

Η Εύα δε θα αρχίσει να υποψιαστεί πως η Ιουλία μπήκε ξανά στη ζωή του Στάθη, στην γη της ελιάς. Όσο κι αν εκείνος το αρνείται, το ένστικτό της δεν την απογοητεύει. Τα νέα πως η Ιουλία είναι πλέον ελεύθερη, διαρρέονται σε όλη τη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Θα δούμε έγκυο την Εύα στον δεύτερο κύκλο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος στις φήμες, η Εύα ζητάει από την αντίζηλό της να μιλήσουν. Η Ιουλία την αποφεύγει στην αρχή, όμως στη συνέχεια αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί της μια και καλή.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης; Θα επιχειρήσει να κρατήσει ζωντανό αυτό που έχει με την Εύα, σύμφωνα με το youfly, η θα κυνηγήσει ξανά τον μεγάλο έρωτα της ζωής του; Τα νέα επεισόδια έρχονται γεμάτα τεράστιες ανατροπές

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close