Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης σε μία συνάντηση φωτιά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς η Ιουλία και ο Στάθης σε μία συνάντηση φωτιά.

Συνάντηση κορυφής θα λέγαμε εμείς και πραγματικά περιμένουμε να δούμε τα μούτρα του Στάθη….

Η Εύα κλείνει τελικά τη συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ενώ παράλληλα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης σε μία συνάντηση φωτιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 172 , 173 , 174 , 175 , 176

Την ίδια ώρα, η Ελένη μιλάνε ανοιχτά στον Στέφανο για τη νέα σχέση του πατέρα του: Δεν γίνεται Στέφανε να μη σου το πω. Δεν θέλω να σου κρύβω τίποτα. O πατέρας σου είναι σε σχέση με μία κοπέλα και μάλιστα έχουν έρθει να φάνε στο μαγαζί, τον ενημερώνει και ο Στέφανος κρατιέται να μην εκραγεί από τα νεύρα του. Στο μεταξύ η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων και περνούν την πρώτη εργάσιμη μέρα στο θερμοκήπιο τους.

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης σε μία συνάντηση φωτιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Ιάκωβος πάει να σκοτώσει τον Δημήτρη

Παράλληλα η Ιουλία συναντά τυχαία τον Στάθη στο δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια: Μαθαίνω ότι έχεις αρχίσει να φτιάχνεις τη ζωή σου. Επιτέλους, με ξεπέρασες. Βέβαια δεν άργησες και πολύ, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Τουλάχιστον έτσι θα αφήσεις ήσυχη, του λέει.

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης σε μία συνάντηση φωτιά

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς

Εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια, χαμογελάει απλά και το απολαμβάνει που πλέον αυτός έχει την υπεροχή…Τέλος, η Βασιλική πικραμένη με τη συμπεριφορά τόσο της μάνας όσο και του αδελφού της πιο πολύ, αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close