Η Γη της Ελιάς: Η κόντρα ανάμεσα σε Στέφανο και Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά καθώς θα δούμε να υπάρχει μια κόντρα αναμεσά σε Στέφανο και Εύα. 

Ε ρε γλέντια… Τι το ανοίγεις  το στοματάκι σου σου Ελένη μου;;;Και εδώ ταιριάζει η φράση: Καλύτερα μα μασάς παρά να μιλάς…

Κι όμως, ο Στέφανος δε θα αργήσει να μάθει για την Εύα Δήμα, τη νέα αυτή ηρωίδα στην γη της ελιάς. Ο Στάθης συνεχίζει να κυκλοφορεί μαζί της στη Μάνη, με αποτέλεσμα πολλοί να τους βλέπουν μαζί. Τα πρώτα κουτσομπολιά, είναι γεγονός.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βρίσκει το Νικήτα δολοφονημένο

Ακόμη και η Αρετή έχει δει τον αγαπημένο της με άλλη γυναίκα στο πλευρό του. Παλεύει να ανακαλύψει ποια είναι, δίχως αποτέλεσμα. Ο μόνος που δε γνωρίζει ακόμη την αλήθεια, είναι ο Στέφανος. Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει πως ο πατέρας του βρήκε ξανά ερωμένη; Πατέρας και γιος δε θα αργήσουν να έρθουν σε ρήξη.

Η πέτρα του σκανδάλου θα είναι η Ελένη. Ο Στέφανος αποφασίζει να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, με τις ευχές της Αρετής. Η Ελένη έχει διώξει τον Ανέστη από τη ζωή της, με την ελπίδα να γυρίσει πλάι στον Στέφανο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ελένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία για Αρετη- Κρίμα για το κέρατο

Θέλοντας να ανοίξει τα μάτια του αγαπημένου της, κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Του ανακοινώνει πως ο πατέρας του έχει άλλη σύντροφο και πως μαζί ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ο Στέφανος μαθαίνει για την Εύα Δήμα και εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Η γνωριμία τους αυτή θα είναι εκρηκτική.

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι απειλές της Βασιλικής στην οικογένεια της

Ο Στέφανος θα δείξει ένα πρόσωπο σκληρό, τόσο στην Εύα, όσο και στον πατέρα του. Ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης Καπερνάρος απέναντι σε γιο και σύζυγο; Οι Καπερνάροι θα βρεθούν ξανά σε τεράστια σύγχυση. Σύμφωνα με το Youfly.com, θα φέρει αυτό το γεγονός μαύρα σύννεφα στο νέο ζευγάρι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close