Η Γη της Ελιάς: O Ιάκωβος απειλεί με όπλο τον Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Ιάκωβος πάει να σκοτώσει τον Δημήτρη

Μπουμπούνισέ τον να τελειώνουμε με δαύτον επιτέλους Ιάκωβε!

Στα προσεχή επεισόδια του σίριαλ, πρόκειται να δούμε εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Ιάκωβος απειλεί με όπλο του Δημήτρη προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματά του. Παράλληλα, η Μυρτάλη γυρίζει στο σπίτι και αντικρίζει το πτώμα του Νικήτα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βρίσκει το Νικήτα δολοφονημένο

Ο Ιάκωβος Βρεττάκος, αφότου επέστρεψε στη Μάνη, στέκεται στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια. Είτε ανήκουν στην οικογένεια του είτε σε ευάλωτη ομάδα. Κάτι που το έχει αποδείξει πολλές φορές. Για τον ισχυρό άντρα, όμως, προτεραιότητα έχει η Αθηνά, την οποία προσπαθεί να κάνει δική του.

Η Γη της Ελιάς: O Ιάκωβος απειλεί με όπλο τον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο  Θα σε λιώσω φονιά

Πρόσφατα, όπως είδαμε, εκείνη δέχτηκε την απρόσμενη επίσκεψη της πραγματικής μητέρας του Δημήτρη, της Κατερίνας, η οποία  απαιτούσε να μάθει τον λόγο για τον οποίο παριστάνει τη μητέρα του. Ο Ιάκωβος, όταν ενημερώθηκε για την παραπάνω εξέλιξη, θέλησε να επέμβει και να αναλάβει δράση. Συγκεκριμένα, να δώσει χρήματα στην Κατερίνα προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κόντρα ανάμεσα σε Στέφανο και Εύα

Όμως, η μητέρα της Αθηνάς, η Μαρία, υποψιάζεται ότι κάτι δεν κολλάει στην ιστορία και, ενδεχομένως, να έπεσαν θύματα απάτης. Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης δραματικής σειράς, η Αθηνά επιστρέφει άρον άρον από το Σούνιο στη Μάνη και πηγαίνει αμέσως στο σπίτι του Ιάκωβου. Εκείνος χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την επίσκεψη, αφού θεωρεί ότι σκέφτηκε καλύτερα την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ τους και θέλει να είναι μαζί. Μόνο που η Αθηνά τον προσγειώνει απότομα.

Η Γη της Ελιάς: O Ιάκωβος απειλεί με όπλο τον Δημήτρη

Του μεταφέρει τις υποψίες της Μαρίας σχετικά με το κατά πόσο η Κατερίνα είναι πραγματική μητέρα του Δημήτρη. Ο άντρας θορυβείται και υπόσχεται ότι θα ψάξει άμεσα και μάλιστα με κάθε τρόπο. Εκείνος αναθέτει σε έναν ιδιωτικό ερευνητή να ερευνήσει το παρελθόν γυναίκας και τη σχέση που μπορεί να έχει με το Δημήτρη, τάζοντας του μία καλή αμοιβή εφόσον έχει άμεσα αποτελέσματα. Όπως και γίνεται.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία ξεσκεπάζει την Κατερίνα

Ο Ιάκωβος μαθαίνει ότι ο Δημήτρης και η Κατερίνα δεν έχουν καμία συγγενική σχέση και εξοργίζεται. Πρώτα με τον εαυτό του και έπειτα με το Δημήτρη. Έτσι, χωρίς να κάνει χρόνο, επικοινωνεί με το Δημήτρη ζητώντας του να βρεθούν να συζητήσουν για κάτι. Εκείνος, ανυποψίαστος, κανονίζει συνάντηση με τον άντρα, αλλά δεν φαντάζεται τι θα ακολουθήσει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημήτρης

Ο Ιάκωβος μπαίνει στο σπίτι του νεαρού λέγοντας του ότι γνωρίζει όλη την αλήθεια για εκείνον και την Κατερίνα και την απάτη που του έστησαν για να βγάλουν χρήματα εις βάρος της Αθήνας και του ίδιου. Σύμφωνα με το περιοδικό mytv, ο Ιάκωβος, όμως δεν μένει εκεί. Βγάζει ένα όπλο, σημαδεύει στο κεφάλι του Δημήτρη και τον απειλεί να του επιστρέψει όλα τα χρήματα που πήρε μαζί με την Κατερίνα. Επίσης του επισημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα θελήσει να στήσει κάποια πλεκτάνη εναντίον του δεν θα μείνει στις απειλές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close