Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μάνος τα βάζει με τον Ισίδωρο.

Μπράβο ρε Μάνο καλά τον έκανες…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» και ο Μάνος έρχεται σε τεράστια σύγκρουση με τον Ισίδωρο. Τα νέα επεισόδια που έρχονται από το νέο έτος αναμένονται θυελλώδη κι η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει στη σειρά.

Οι Βρεττάκοι βρίσκονται στο επίκεντρο κι αυτό διότι ένας μεγάλος καβγάς ξεσπά ανάμεσα στον Ισίδωρο και τον Μάνο, για χάρη της Ιουλίας. Όλα ξεκινούν όταν ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι η αδερφή του χώρισε με τον Κουράκο επειδή τα ξαναβρήκε με τον Στάθη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μας δείχνει με καμάρι τη βέρα της

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού και σπάει στο ξύλο την Ασπασία

Η οργή του είναι μεγάλη και δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό του κι έτσι τα βάζει με τον Καπερνάρο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως προικοθήρα. Φυσικά, ο Στάθης δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο αδερφός της αγαπημένης του τον κουτσομπολεύει δεξιά κι αριστερά στη Μάνη κι έτσι παίρνει έξαλλος τηλέφωνο τον Μάνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή και η Ειρήνη

Ο Μάνος δεν πιστεύει ούτε λέξη του Καπερνάρου, αφού θεωρεί αδιανόητο ο Ισίδωρος να ασχολείται με κουτσομπολιά, στη «Γη της Ελιάς». Παρόλα αυτά, ο θυμός του Στάθη είναι σοβαρός κι επομένως καταλαβαίνει πως ο αδερφός του έχει παρεκτραπεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση του Ισίδωρου για τον γάμο της Ιουλίας – Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο παλιός Αλέξης

Σύντομα, η αλήθεια θα έρθει στην επιφάνεια και τα αδέρφια Βρεττάκου θα έρθουν σε τεράστια σύγκρουση μεταξύ τους. Θα κάνει πίσω αυτή τη φορά ο Ισίδωρος;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close