Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Μιχάλης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε μια νέα πρόταση γάμου.

ΑΧΧ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩΩΩ….

Στα χέρια πιάνονται ο Δημοσθένης και ο Κίμωνας μέσα στο σπίτι, στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Η Ασπασία παρακολουθεί άναυδη, μη μπορώντας να αντιδράσει, μη μπορώντας να προστατεύσει τον γιο της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα βάζει με τον Ισίδωρο

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μας δείχνει με καμάρι τη βέρα της

Ο Δημοσθένης βλέπει τον γιο του να αντιμιλά και να τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Κίμωνας είναι αποφασισμένος, όχι μόνο να είναι μαζί με την Δήμητρα, αλλά να της κάνει και πρόταση γάμου!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού και σπάει στο ξύλο την Ασπασία

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια

Η Ασπασία προσπαθεί να συνετίσει τον γιο της να λογικευτεί, συμβουλεύοντάς τον να ακούει τον πατέρα του. Ο Δημοσθένης, από την άλλη πλευρά, ξεκινά τις απειλές και του ξεκαθαρίζει πως δε θα βάλει “μπατσίνα” στο σπίτι του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή και η Ειρήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση του Ισίδωρου για τον γάμο της Ιουλίας – Στάθη

Πάνω σε έναν μεγάλο καυγά, ο Κίμωνας μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι, στην γη της ελιάς. Η πόρτα της Δήμητρας χτυπά μέσα στη νύχτα, με το ζευγάρι να αγκαλιάζεται σφιχτά. Τα πρώτα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους είναι γεγονός..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close