Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα γίνει μαμά η Ευτυχία – Ποιος είναι ο μπαμπάς;

Θα κλάψουνε μανούλες φίλες και φίλοι…

Μπορεί η Ευτυχία να έχει πάρει πλέον τις αποφάσεις της και να μην θέλει να γυρίσει με τίποτα, πίσω στον Αποστόλη, όμως η ζωή παίζει μυστήρια παιχνίδια μερικές φορές. Βέβαια η ίδια νιώθει πλέον παγωμένη μέσα της και μετά το ραντεβού που είχε ο Αποστόλης με την Σοφία, νιώθει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να μοιραστεί μαζί του πλέον.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δεν μπορεί να κάνει παιδί

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Όμως η Ευτυχία σε λίγα επεισόδια θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος. Θα ξεκινήσει να έχει κάποιες μικρές αδιαθεσίες που θα την κάνουν να προβληματιστεί και θα αποφασίσει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Όταν το τεστ βγει θετικό η Ευτυχία θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αναγκάστηκα να γεννήσω αυτό το παιδί

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση της με τον Αποστόλη δεν είναι σε καλή φάση διότι ο ίδιος αρνείται να την παντρευτεί και έχει μία άσχημη συμπεριφορά απέναντί της η οποία την έκανε και να απομακρυνθεί. Όμως τώρα που περιμένει το παιδί του τα πράγματα περιπλέκονται.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος με Μαρίνα φτάνουν στα άκρα

Φυσικά και χάνει το μυαλό της στην ιδέα ότι το παιδί αυτό ήρθε την στιγμή που η ίδια ήθελε να κόψει κάθε σχέση με τον Αποστόλη. Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς θα δούμε πως θα αντιδράσει ο Αποστόλης όταν μάθει πως θα γίνει πατέρας αλλά και πως θα φερθεί ο Ανέστης όταν μάθει πως η γυναίκα που αγαπάει τόσο περιμένει το παιδί άλλου.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close