Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος με τη Μαρίνα φτάνουν στα άκρα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Μάνος με Μαρίνα να φτάνουν στα άκρα.

Αααααντε πάλι … Είσαι και εσύ Μάνο μου είσαι ξεροκέφαλος βρε παιδί μου…Βρε μήπως είσαι από την Μάνη;;;; Πλακίτσα ,πλακίτσα !


Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 188 , 189 , 190 , 191

Την ίδια στιγμή η Μαρίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Στο μεταξύ η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος αλλάζει στρατόπεδο και παρατάει μόνη της την Αρετή

Παράλληλα ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντετέκτιβ: Αυτό το παιδί πρέπει να το βρούμε ο κόσμος να χαλάσει. Είναι εγγόνι μου, Μάνο, δεν μπορεί να μην ξέρω πού είναι και να μην ενδιαφέρομαι. Πάρε τον δικό σου να κινήσει γη και ουρανό, του τονίζει. Παράλληλα ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξανά στην απομόνωση

Η Ισμήνη όμως, από την άλλη, της ξεκαθαρίζει: Αντιγόνη με συγχωρείς αλλά αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο και δεν θέλω να έχω πλέον καμία  σχέση μαζί σου. Την ίδια στιγμή ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει: Μάνο, δεν σκοπεύω να κόψω τις επαφές μου με την Αντιγόνη και δεν μπορείς να με εκβιάζεις έτσι. Κάνε ό,τι θέλεις, του λέει και η σχέση τους για άλλη μία φορά φτάνει στα άκρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close