Η Γη της Ελιάς: Αναγκάστηκα να γεννήσω αυτό το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αντιγόνη προσπαθεί να εξηγήσει ότι αναγκάστηκε να γεννήσει αυτό το παιδί. 

Δείξτε λίγο έλεος στην Αντιγόνη ρε παιδιά…Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ε; Όχι;

Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό που κρύβει η Αντιγόνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα, το ίδιο όμως σοκαρισμένος είναι και ο Ισίδωρος, οποίος οργισμένος την καλεί στο σπίτι του για εξηγήσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος με Μαρίνα φτάνουν στα άκρα

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Σύμφωνα με το TV24, η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος και ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει.

Στο μεταξύ η Αντιγόνη αισθάνεται άσχημα και εξηγεί στον πατέρα της: «Αναγκάστηκα να γεννήσω αυτό το παιδί, γιατί ανακάλυψα πολύ αργά ότι ήμουν έγκυος και προτίμησα να το δώσω για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθώ στις σπουδές μου».

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Ο Ισίδωρος όμως αντιδρά σκληρά και τη διώχνει: «Φύγε από μπροστά μου», της λέει. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του.

Στο μεταξύ η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 188 , 189 , 190 , 191

Παράλληλα ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντετέκτιβ: «Αυτό το παιδί πρέπει να το βρούμε, ο κόσμος να χαλάσει.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Είναι εγγόνι μου, Μάνο. Πάρε τον δικό ντετέκτιβ να το εντοπίσει τώρα», του λέει και φυσικά εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Αντιγόνη, η οποία βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία, ενώ η Ισμήνη της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει πλέον επαφές μαζί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος αλλάζει στρατόπεδο και παρατάει μόνη της την Αρετή

Την ίδια στιγμή ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει ότι δεν σκοπεύει να κόψει τις επαφές της με την Αντιγόνη.

Close