Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Ιουλία δεν μπορεί να κάνει παιδί. 

Ναι άλλα θα αφήσει ο Κουράκος την αγάπη του να βασανίζεται; Σας παρακαλώ τώρα παιδιά…

Εδώ και πολύ καιρό η Ιουλία προσπαθεί να μείνει έγκυος, ωστόσο κάθε μήνας που περνάει και διαπιστώνει ότι δεν είναι έγκυος, η κοπέλα αισθάνεται άσχημα. Μάλιστα λέει στον Γιώργη: «Γιώργη μου, δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα».

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με τον ντετέκτιβ για να βρει το εγγόνι του

Σύμφωνα με το TV24, ο Κουράκος ωστόσο την αγαπάει τόσο πολύ που δεν θέλει να τη βλέπει να στενοχωριέται, παρότι και ο ίδιος περνάει το ίδιο στενόχωρα: «Δεν πειράζει, Ιουλία μου. Τίποτα δεν μας βιάζει. Θα γίνει κι αυτό όταν πρέπει, με τη σειρά του», την καθησυχάζει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος-

Ωστόσο το ζευγάρι για μια ακόμα φορά κάνει προσπάθεια και μάλιστα θεωρεί σίγουρο ότι αυτή τη φορά θα πετύχει. Όταν όμως έρχεται η στιγμή και η Ιουλία συνειδητοποιεί ότι δεν έχει μείνει έγκυος, καταρρακώνεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος με Μαρίνα φτάνουν στα άκρα

Γυρίζοντας ο Γιώργης τη βρίσκει στενοχωρημένη και εκείνη του ανακοινώνει: «Γιώργη μου, ούτε και αυτή τη φορά δυστυχώς. Τι να πω; Αρχίζω να φοβάμαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε παιδί», υποστηρίζει.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 188 , 189 , 190 , 191

Ο Γιώργης πιο ψύχραιμος, αφού την καθησυχάζει της λέει ότι είναι δίπλα της και ότι μαζί θα το ψάξουν. Έτσι, προβληματισμένοι από το γεγονός ότι η Ιουλία δεν μένει έγκυος, αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις, αρχίζοντας έναν μεγάλο αγώνα ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος-

Close