Η Γη της Ελιάς: Μανός και Aντιγονή πιάνονται στα χέρια

Αντιγόνη και Μάνος εκτός εαυτού πιάνονται στα χέρια με τον Ισίδωρο να χαροπαλεύει στο νοσοκομειο .  

Ο Μάνος και η Αντιγόνη πιάνονται στα χέρια, με τον Ισίδωρο να χαροπαλεύει, στην γη της ελιάς. Η νέα πρωταγωνίστρια έχει έρθει στη Μάνη εξοργισμένη, ζητώντας εκδίκηση από τον άνθρωπο που εγκατέλειψε έγκυο την μητέρα της.

Όσο ο Ισίδωρος αρνείται την οποιαδήποτε σχέση μαζί της, τόσο εκείνη επιμένει. Ο Λυκούργος την ενημερώνει πως δε μπορεί να κινηθεί νομικά, όπως θέλει, με την οργή της να ξεχειλίζει.

Δείτε επίσης : H Γη της Ελιάς : Η Μυρταλή αρρωσταίνει βαριά

Διεκδικεί μερίδιο από την περιουσία του, προκαλώντας μεγάλη σύγχυση στην οικογένεια. Μετά από έναν μεγάλο καυγά, ο Ισίδωρος καταρρέει μπροστά της, ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Όλα κρέμονται από μία κλωστή…

Ο Μάνος παίρνει θέση και ξεσπά

Η Γη της Ελιάς: Μανός και Aντιγονή πιάνονται στα χέρια

Η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Μάνος αισθάνεται πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα, εάν δεν πάρει άμεσα θέση. Δυσκολεύεται να δεχτεί πως ο Ισίδωρος είχε άλλη γυναίκα στη ζωή του, με την οποία έκανε – μάλιστα – παιδί!

Η περιουσία των Βρεττάκων κινδυνεύει να διαιρεθεί σε μικρά κομμάτια κι αυτό δεν είναι επιθυμητό. Ο Ισίδωρος του ζητάει βοήθεια και ο Μάνος δέχεται, παρόλο που γνωρίζει πως αυτό δεν είναι καθόλου σωστό.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Μάνος πιάνει την Αντιγόνη και της φωνάζει να μείνει μακριά από την περιουσία, στην γη της ελιάς. Φυσικά, η Αντιγόνη αδιαφορεί για όσα ακούει και συνεχίζει να επιμένει.

Η Γη της Ελιάς: Μανός και Aντιγονή πιάνονται στα χέρια

Πατέρας και γιος ψάχνουν τρόπους να την κρατήσουν μακριά. Η Αντιγόνη διεκδικεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σύμφωνα με το youfly.com , το οποίο θα τους καταστρέψει οικονομικά. Μία νέα κόντρα δημιουργείται, με τον Μάνο να μη θέλει ούτε να την βλέπει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close