Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε μεγάλη ανατροπή με τον Δημοσθένη.

Αυτό δεν το περιμέναμε…

Μια μεγάλη ανατροπή θα έρθει στο τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με τον Δημοσθένη όχι μόνο να μην πεθαίνει, αλλά να δίνει κανονικά το παρόν στο ξεκίνημα του τρίτου κύκλου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μην παίρνεις πολύ θάρρος ειδικά όταν είναι μπροστά και ο Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αρνείται να ταφεί ο Αλέξης

Ο Κούλλης Νικολάου, που υποδύεται το Δημοσθένη, μπήκε στη σειρά για ένα κύκλο 60 επεισοδίων. Η σεναριογράφος, Βάνα Δημητρίου, όμως βλέποντας το χαρακτήρα να εξελίσσεται πολύ δυνατά από επεισόδιο σε επεισόδιο αποφάσισε να κρατήσει τον «Δημοσθένη» και στο νέο κύκλο θεωρώντας ότι έχει να προσφέρει πολλά ως ρόλος στη συνέχεια σύμφωνα με το youfly.com.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται φονιάς

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θέλω να πεθάνω – Δεν μπορεί να γέννησα και να μεγάλωσα ένα τέρας

Όπως γράψαμε ήδη μια νέα περιπέτεια που θα περάσει στη συνέχεια το ζεύγος Δημοσθένη και Ασπασίας Καπερνάρου θα οδηγήσει τον πρώτο στην έξοδο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα σου κλείσω το στόμα πριν προλάβεις να βγάλεις άχνα

Θα δούμε τον Δημοσθένη να παρατάει την Ασπασία και να φεύγει από το σπίτι τους. Ο Δημοσθένης δεν θα μείνει όμως για πολύ μακριά από την Ασπασία αφού θα συμβεί κάτι και θα επιστρέψει τρέχοντας στη σύζυγο του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close