Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη.

Ένας, ένας κουνάνε μαντίλι…..

Συντετριμμένος από τη νέα τραγωδία που βρήκε την οικογένεια τους ο  Ισίδωρος αγκαλιάζει τη Μαρίνα και της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης. Έχει φτάσει η μέρα της κηδείας και όλη η πόλη δίνει το “παρών” στην νεκρώσιμη ακολουθία, εκτός από την Μαργαρίτα η οποία παραμένει κλεισμένη στον εαυτό της, μακριά από όλους και όλα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση φωτιά του Αλέξη καίει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 176 , 177 , 178 , 179 , 180

 

Δεν θέλει να προκαλέσει τους Βρεττάκους με την παρουσία της, όμως παρακολουθεί την τελετή από απόσταση και στη συνέχεια, όταν φεύγουν οι υπόλοιποι από το νεκροταφείο, πλησιάζει μόνη της στον τάφο και ζητά από την Μυρτάλη να την συγχωρέσει. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο ότι το όπλο που είχε κοπέλα στην κατοχή της, το είχε προμηθευτεί από τον Δημοσθένη. Η Δήμητρα μπαίνεις σε σκέψεις και αποφασίζει να το ψάξει λίγο περισσότερο.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Θα σου κλείσω το στόμα πριν προλάβεις να βγάλεις άχνα

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το άγριο φονικό

Για πρώτη φορά μετά την σύλληψη του, η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον γιο της στο κρατητήριο, χωρίς να ξέρει ότι θα είναι και η τελευταία. Λίγες ώρες μετά, ο Αλέξης μην αντέχοντας το γεγονός ότι δεν Θα ξαναδεί την γυναίκα που λάτρευε, βάζει τέλος στη ζωή του, μέσα στο κελί. Η σκιά του θανάτου πέφτει για άλλη μια φορά βαριά πάνω από την Μάνη και διχάζει τους πάντες. Η Μαρίνα βυθισμένη στην κατάθλιψη μετά το χαμό της φίλης, της ανησυχεί πολύ τους δικούς της, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να την παρηγορήσουν.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αρχαία τραγωδία στην κηδεία της Μυρτάλης

Όσο για την Μαργαρίτα, σκιά του εαυτού της, υποβάλει την παραίτησή της στον Ισίδωρο, καθώς δεν αντέχει καν να τον αντικρίσει στα μάτια. Παρ’ όλα αυτά κανείς από τους Βρεττάκους, εκτός από την Ιουλία δεν της καταλογίζει πια ευθύνες για ότι έγινε. Μάλιστα τόσο ίδιος ο Ισίδωρος όσο και ο Μάνος και η Αθήνα προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την μεταπείσουν, γνωρίζοντας ότι Μαργαρίτα ζει έτσι κι αλλιώς το δικό της μεγάλο Γολγοθά.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης νεκρός μετά τα σκληρά λόγια της μητέρας του

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τη Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εκτός εαυτού  Μίλα θα σε σκοτώσω

Πράγματι όλοι στον δρόμο την κοιτάζουν περίεργα και σχολιάζουν πίσω από την πλάτη της, με τέτοιον τρόπο που την ωθούν στην απόφαση να εγκαταλείψει τη Μάνη. Όμως η Αθηνά σύμφωνα με το περιοδικό Εφτά μέρες TV, στέκεται βράχος δίπλα της και μάλιστα την συνοδεύει στην καύση της σορού του Αλέξη, βοηθώντας την να βάλει τέλος, στο πιο τραγικό γεγονός στη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close