Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού μία αυτοκτονία κι ένας φόνος παγώνουν την Μάνη.

Δεν θα μείνει κανείς στην Μάνη αν συνεχίσουμε έτσι φέτος…

Αναπάντεχα γεγονότα έρχονται για μια ακόμη φορά να ταράξουν τα νερά στη Γη της Ελιάς. Φόβος, παρεξηγήσεις, δολοφονίες και καταστάσεις που φτάνουν στα άκρα είναι μερικά από όσα θα δούμε στα  επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, πριν ακόμα παιχτούν στην τηλεόραση.

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων με την οικογένειά του να προσπαθεί να βρει τα χρήματα που ζητάνε και με την αγωνία και το φόβο τους για τη ζωή τους, να χτυπάνε κόκκινο. Στο μεταξύ η Μυρτάλη είναι οργισμένη γιατί η Αθηνά δεν έδιωξε από τη δουλειά την Άννα όπως της είχε ζητήσει.

Μάλιστα η Αθηνά καλύπτει κατά κάποιο τρόπο την Άννα λέγοντάς της “δε με αφορούν τα προσωπικά σας. Η Άννα είναι μια από τις καλύτερες εργάτριες μας και επίσης την συμπαθώ.“.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στον γκρεμό να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται σε δυστύχημα Αθηνά Αναστασία και Μαργαρίτα

Η Μυρτάλη τρελαίνεται και αφού τσακώνονται πολύ άσχημα με την Αθηνά ποτισμένη με μεγάλο μίσος παρακαλάει τον Αλέξη. “Θέλω να κάνεις κάτι για μένα. Θέλω να την βγάλεις απ’ τη μέση“.

Την ίδια στιγμή ο Πότης λέει στον Αποστόλη ότι είναι ερωτευμένος με την αδερφή του. “Μην το πεις όμως, ντρέπομαι” τον παρακαλεί ενώ όπως θα δούμε ο Δημοσθένης μπλέκει τον Άρη στο εμπόριο ναρκωτικών για να τον ξεχρεώσει.

Παράλληλα η Ισμήνη βρίσκει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις. Υποπτεύεται ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του και αρχίζει να τον παρακολουθεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος ράκος μετά τον χωρισμό

Ο Κουράκος αποφασίζει να προχωρήσει σε παρακολούθηση στο τηλέφωνο του Βρεττάκου, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα.

Ο Αλέξης ενδίδει στην πίεση της Μυρτάλης και κόβει τα φρένα στο αμάξι Αθηνάς. Αγνοεί όμως πως μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί η μητέρα του με την Αναστασία. Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά και ρίχνουν το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο.

Την ίδια ώρα έρχονται σε μεγάλη ρήξη ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά τη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους. Την επόμενη μέρα η Αθηνά πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο που μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό. “Κύρια Νομικού, τα φρένα του αυτοκινήτου σας ήταν κομμένα” της λένε και μαζί με τον εισαγγελέα υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του Ανδρέα

Η Γη της Ελιάς-εισαγγελέας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο μυστικό για το παιδί της Ιουλίας και ποιος είναι ο πατέρας

Ο εισαγγελέας όμως, την συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση. “Θα τον έχουμε υπό στενή παρακολούθηση μέχρι να κάνει το λάθος.” Όσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αθηνά και Ιουλία, βοηθούν τον Ισίδωρο να συγκεντρώσει τα λύτρα. Παράλληλα ο Αλέξης πονηρά σκεπτόμενος πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη αλλά εκείνη τον πετάει έξω απ’ το σπίτι. Απομονωμένος από όλους και κυρίως από τη μάνα του, ο Αλέξης προσπαθεί να την εκβιάσει συναισθηματικά και την απειλεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προκαλεί την έκρηξη της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παρατά τον Φίλιππο σύξυλο και ο Φίλιππος μουλαρώνει

Αν δε γίνουμε όπως πρώτα θα αυτοκτονήσω” της λέει κι εκείνη τρελαίνεται. Ένα δεύτερο βίντεο με το Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία σκαλίζουν το παρελθόν του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας είναι παντρεμένος

Ενώ ο Ισίδωρος φοβούμενος ότι η μικρή Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει αποφασίζει να την στείλει στην Ιουλία προκαλώντας την αντίδραση της Αντιγόνης, καθώς ήθελε εκείνη να φιλοξενήσει το παιδί.

Την ίδια ώρα γίνεται μια δολοφονία έξω απ’ το Αστυνομικό Τμήμα η οποία βάζει στον Κουράκο την υποψία ότι οι απαγωγείς βρίσκονται κάπου κοντά καθώς τα όπλα που βρίσκουν ήταν χρησιμοποιημένα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close