Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική παρατά τον Φίλιππο σύξυλο.

Αμάν βρε Βασιλική!!!

Ο Φίλιππος και η Βασιλική μετά τα τελευταία γεγονότα που μεσολάβησαν ανάμεσα τους στη Γη της Ελιάς, είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Κάτι που δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ και η αιτία είναι μία απόφαση που παίρνει ο πρώτος.

Ο νεαρός Φίλιππος αποφασίζει να διακόψει την αναβολή του και να πάει στο στρατό. Φυσικά η οικογένεια του ξαφνιάζεται και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει.

Δείτε ακόμα Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη πάει να βρει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Αλλά άδικος κόπος καθώς ο Φίλιππος δείχνει ανυποχώρητος. Εν τω μεταξύ η Βασιλική θυμώνει με τον αγαπημένο της που πήρε μόνος του μια τέτοια απόφαση και φεύγει ακόμα μια φορά από το σπίτι.

Για άλλη  μία φορά η Βασιλική παρατά τον Φίλιππο σύξυλο . Πως θα αντιδράσει σε αυτή της την απόφαση να φύγει πάλι από το σπίτι;

Ο Φίλιππος μουλαρώνει με αυτή της την απόφαση και θα τον δούμε τελείως διαφορετικό

Εντωμεταξύ, 0 Γιώργης και η Ευτυχία, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί, συμφώνησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Κι αυτό για να περάσει ένα χρονικό διάστημα από το διαζύγιο του αστυνόμου από την Ιουλία ώστε να μην τους σχολιάζουν οι συγχωριανοί τους. Μόνο που το ζευγάρι δεν προσέχει αρκετά και πολλοί μαθαίνουν τη σχέση τους.

Στη συνέχεια της σειρά η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τυχαία τον Γιώργη και την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πηγαίνει στο σπίτι της Ευτυχίας, την κατηγορεί ότι αυτή ήταν η αιτία του διαζυγίου του Γιώργη από την Ιουλία, την προσβάλλει και δεν διστάζει να τη χαστουκίσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης Αντωνιάδης αναστατώνει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέα συμφορά έρχεται στους Βρεττάκους

Η Ευτυχία μένει άναυδη και τη διώχνει από το σπίτι, ενώ λίγη ώρα μετά τα λέει όλα στον Γιώργη. Εκείνος περνάει στην αντεπίθεση και απαιτεί από τη Μυρτάλη να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του.

Έξαλλη είναι και η Άννα, όμως, η οποία δεν δέχεται ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη.’Έτσι, όταν τη συναντά ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και πιάνονται στα χέρια.

Η Γη της Ελιάς της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Κυριακή 05/03/23 επεισόδιο 120

Η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά. Ο Λυκούργος, με τη σειρά του, μοιράζεται τον προβληματισμό του με τον Μιχάλη, ο οποίος τον συμβουλεύει να έχει τον νου του, καθώς χωρίς καταγγελία δεν μπορούν κάνουν κάτι. Η Μαργαρίτα με τη Χάιδω αποφασίζουν να κάνουν ένα γλέντι για να αλλάξουν διάθεση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία σκαλίζουν το παρελθόν του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Δήμητρά και Ασπασία σκαλίζουν το παρελθόν του Δημοσθένη
Η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει ανακούφιση στους Βρεττάκους και γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη. Η Άννα μαθαίνει ότι η Ειρήνη βγαίνει με τον Λεωνίδα, σε αντίθεση με τον Δημοσθένη ο οποίος δεν μπορεί να βρει με ποιον κυκλοφορεί η κόρη του. Ο Στάθης ανακοινώνει στην Ιουλία πως η Ευτυχία και ο Κουράκος είναι ζευγάρι, κι εκείνη νιώθει ανακούφιση. Η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη πως, αν ακουμπήσει ξανά εκείνη ή τη Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή.

Δευτέρα 06/03/23 επεισόδιο 121

Η Δήμητρα το σκάει από το σπίτι του Δημοσθένη, αλλά χτυπάει το χέρι της. Ο Κουράκος το μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως και βάζουν πάλι τον Δημοσθένη στο στόχαστρο. Η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής φέρνει χαρές στην οικογένεια και ο Ισίδωρος αποφασίσει να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσει με την Ιουλία, στα επόμενα επεισόδια (120-125) στην Γη της Ελιάς. Ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνησή του να επισκεφθεί τον ψυχίατρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας είναι παντρεμένος

Η Γη της Ελιάς: Δήμητρά και Ασπασία σκαλίζουν το παρελθόν του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης δυσαρεστείται από τα έσοδα του ελαιώνα και ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι το επαγγελματικό του μέλλον είναι αμφίβολο. Η πεσμένη απόδοση της Αλκμήνης έχει οδηγήσει τη Μυρτάλη σε αδιέξοδο, αλλά η Ισμήνη προτείνει να της δώσουν μια ευκαιρία ακόμα. Η Ειρήνη οδηγεί επιπόλαια και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Τρίτη 07/03/23 επεισόδιο 122

Το τροχαίο της Ειρήνης αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί. Δίπλα τους βρίσκονται ο Στάθης και η Αρετή. Η Αντιγόνη συστήνει στη Μαρίνα να ξεκουραστεί και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την πιέζουν να μη δουλέψει για λίγο. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη είναι συνεχείς, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν.

Η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του, ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας είναι ενήμερος για την αλλόκοτη συμπεριφορά του. Ο Λεωνίδας εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης, γεγονός που παραξενεύει τον Δημοσθένη και τον βάζει σε υποψίες. Μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, προκαλεί η αντίδραση του Φίλιππου, ο οποίος εμφανίζεται στο νοσοκομείο συντετριμμένος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι απαγωγείς προσπαθούν να σκοτώσουν τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Η Ιουλία εξομολογείται ένα μυστικό στον Στάθη στα επεισόδια 123 και 124
Η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν.

Πεμπτη 09/03/23 123 και 124

Η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ετοιμάζει σχέδιο για να σκοτώσει εισαγγελέα και Αθηνά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-Στάθης-
Ο Λεωνίδας προσπαθεί να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος όμως τον διώχνει για να μην τον δει ο Δημοσθένης και προκληθούν εντάσεις. Η Ιουλία θυμάται και εξομολογείται στον Στάθη ένα τραυματικό συμβάν από το παρελθόν, το οποίο εξηγεί τη μεγάλη φοβία της για τις μηχανές. Ένα σχόλιο της Χρυσούλας εξαγριώνει τον Αλέξη κι εκείνος αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι τού Δημοσθένη για να ψάξει, αλλά αυτή τη φορά τη βρίσκει μέσα η Ασπασία.

Παρασκευή 10/03/23 επεισόδιο 125

Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη πάει να βρει την Αθήνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 126 , 127 , 128 , 129

Η Δήμητρα πείθει την Ασπασία να την αφήσει να συνεχίσει την έρευνα στο σπίτι κι εκείνη της προτείνει να μην μπαίνει σαν τον κλέφτη, αλλά να της ανοίγει η ίδια. Η Ισμήνη εντοπίζει ένα ακόμα λάθος της Αλκμήνης στη δουλειά, αλλά αυτή τη φορά η Αλκμήνη αντιδρά με άσχημο τρόπο. Ο Στάθης επιμένει να μάθει όσο περισσότερα μπορεί από το παρελθόν της Ιουλίας, όταν εκείνη ζούσε στην Αθήνα, προκαλώντας την έκρηξή της. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα και η Δήμητρα έχουν γίνει καλές φίλες και ζηλεύει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close