Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-Ασπασία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Δήμητρα και η Ασπασία σκαλίζουν το παρελθόν του Δημοσθένη.

Είμαστε μαζί σας κορίτσια!

Ο Δημοσθένης είναι απογοητευμένος από την παραγωγή του στον ελαιώνα που διαχειρίζεται ο Στάθης: «Σε σχέση με πέρσι η παραγωγή είναι πεσμένη και τα έσοδα επίσης.. Μη μου μιλάς σαν να είμαι άσχετος.. ξέρω, αλλά ο καλός παραγωγός μειώνει τις επιπτώσεις απ’ όλα αυτά που λες..».

Η Ασπασία ψάχνοντας την ντουλάπα της βρίσκει ένα περίστροφο του Δημοσθένη και μένει άναυδη! Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης συγκρούεται με την Ασπασία που βρήκε το πιστόλι του μέσα στο σπίτι: «Από που κι ως που να οπλοφορείς; Άρα έχεις επικίνδυνους ανταγωνιστές! Καλά τα έλεγα τις προάλλες! »

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ετοιμάζει σχέδιο για να σκοτώσει εισαγγελέα και Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα ατύχημα που αλλάζει τις ζωές όλων

Ο Χρήστος ζηλεύει και ζητάει εξηγήσεις από την Εύα για την συνάντησή της με τον Στάθη: «Θέλω να σε ρωτήσω κάτι που με τρώει.. Σε είδα στον δρόμο που μίλαγες με τον Στάθη. Γελούσες, παραήσουν άνετη..

Κοίτα, αν παίζει επανασύνδεση, θέλω να το ξέρω. Τρελαίνομαι!» και αυτή του εξηγεί πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους και η σχέση τους είναι πλέον φιλική. «Οκ, αλλά δεν θέλω και κολλητηλίκια! Δεν είμαι και τόσο υπεράνω.. ». Από την άλλη ο Δημοσθένης προειδοποιεί τον Στάθη για την Αρετή: «Σε περιμένει στη γωνία!

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία έγκυος μέσα στα αίματα μετά από τροχαίο

Μόλις ξεμυτίσεις στο χωριό αγκαζέ με την Ιουλία Βρεττάκου, σου φυλάει μεγάλο καζίκι! Πιστεύει ότι 25 χρόνια που ήσασταν παντρεμένοι, εσύ είχες το μυαλό σου στην Ιουλία! Δεν μπορεί να το καταπιεί! Η Ιουλία είναι κόκκινο πανί για την Αρετή..

Της χρεώνει το διαζύγιο σας! Θα φτάσει στα άκρα και θα γίνει επικίνδυνη! Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα! » Η Δήμητρα παραφυλάει το σπίτι του Δημοσθένη και μόλις φεύγουν όλοι μπαίνει και πάλι μέσα κρυφά.

Ο Ισίδωρος φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Αμαλία. Ο Πότης θέλει κάτι παραπάνω από την φιλία του με την Άννα αλλά αυτή κάνει πως δεν καταλαβαίνει, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει σαφές αν θέλει κι αυτή… Η Δήμητρα έχει εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι του Δημοσθένη ενώ έχει μπει μέσα η Χρυσούλα και κάνει τις δουλειές του νοικοκυριού.

Δείτε ακόμα Η Γη Της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη πάει να βρει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127

Τελικά με την πρώτη ευκαιρία πηδάει από το παράθυρο και παρόλο που χτυπάει καταφέρνει να ξεφύγει. Στο σπίτι των Ισίδωρου γίνεται γιορτή με αφορμή την εξέλιξη στην υιοθεσία της Αγγελικής. Γιορτή γίνεται και στο σπίτι της Χάιδως για να νιώσει καλύτερα η Μαργαρίτα.

Ο Άρης θέλει να προχωρήσουν τη σχέση τους με την Αντιγόνη αλλά η συζήτηση καταλήγει και πάλι σε καυγά: «Μόλις έμαθα ότι το παιδί μου υιοθετήθηκε επίσημα από τον αδελφό μου κι εσύ μου προτείνεις να κάνω καινούργια οικογένεια; Δεν πας καλά! Η αναισθησία σου σπάει κόκκαλα!»

Αυτός την κοιτάει και απότομα φεύγει βροντώντας πίσω του την πόρτα, χωρίς κουβέντα – Η Αντιγόνη μένει έξαλλη! Ο Κουράκος μαθαίνει από την Δήμητρα για την νέα έρευνα στο σπίτι του Δημοσθένη και αυτή τη φορά της τα “ψάλλει”:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος γίνεται μαλλιά κουβάρια με την Μυρτάλη

«Υπαστυνόμε, έκανα τα στραβά μάτια και τις δυο προηγούμενες φορές.. όμως από δω και μπρος σου απαγορεύω να κάνεις ξανά κάτι τέτοιο! Θα μπλέξεις και θα μπλέξεις και την υπηρεσία! Τελείωνε μ’ αυτή την εμμονή! Κάνε μου την χάρη και πάρε μερικές μέρες άδεια! Μέχρι να επανέλθει το χέρι σου..»

Η Δήμητρα ξαναμπαίνει στο σπίτι του Δημοσθένη αλλά όταν πάει να φύγει η Ασπασία την πιάνει μέσα στο σπίτι. Η Ασπασία έχει μόλις πιάσει την Δήμητρα μέσα στο σπίτι και ζητάει εξηγήσεις:

«Ψάχνω να βρω την αλήθεια για τον θάνατο του Κίμωνα. Ήταν πολύ περίεργος θάνατος. Δεν θα δεχτώ ποτέ ότι αυτοκτόνησε… Ψάχνω να βρω μια άκρη στο σπίτι σας. Μήπως ο κύριος Δημοσθένης έχει ανταγωνιστές ή κάποιες άλλες δραστηριότητες…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης Αντωνιάδης αναστατώνει την Μάνη

Μπλεξίματα επαγγελματικά, μήπως μπήκες στο ρουθούνι κάποιου σκληρού ανταγωνιστή, ψάχνω ονόματα συνεργατών του… οτιδήποτε… Έχω βγάλει κλειδί, μ’ ένα κόλπο που ξέρω..» Η Ασπασία όμως είναι διατιθεμένη να βοηθήσει: «Δεν θα το πω στον Δημοσθένη.. Θα γίνεις κόκκινο πανί γι’ αυτόν, άσε που μπορεί να φτάσει μέχρι και να σου κάνει καταγγελία.

Θέλω κι εγώ να μάθω την αλήθεια. Δώσε μου το κλειδί. Θα σου ανοίγω εγώ από δω και μπρος. Θα με παίρνεις τηλέφωνο και θα κοιτάς ό,τι θες. Αλλά θα είμαι κι εγώ μπροστά…

Κάθε μέρα ανακαλύπτω πράματα. Ο άντρας μου έχει ένα σκασμό λεφτά και δεν ξέρω πως και τι.. Έμαθα κατά τύχη ότι οπλοφορεί, νόμιμα με άδεια, αλλά και πάλι δεν είχα ιδέα..»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close