Η Γη της Ελιάς: Μη μου το παίζεις υπεράνω ρε Καπερνάρο για ξεκάρφωμα γιατί δεν τσιμπάω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές- Μη μου το παίζεις υπεράνω ρε Καπερνάρο για ξεκάρφωμα γιατί δεν τσιμπάω. Ο Στάθης και ο Κουράκος θα έχουν άγριο καυγά στο τμήμα για τα μάτια της Ιουλίας.

Α ρε Ιουλία, κοίτα πως σφάζονται τα παλικάρια στην ποδιά σου όμως ε…

Φαίνεται πως στα επεισόδιο 183 της σειράς θα παρακολουθήσουμε τον Στάθη να πηγαίνει μέχρι το αστυνομικό τμήμα χωρίς να τον καλέσει κανείς, θέλοντας να δώσει εξηγήσεις στον αστυνόμο Κουράκο σχετικά με την φιλοξενία που δέχτηκε ο Στάθης στο σπίτι του Ιάκωβου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα καταφέρει η Μαρίνα να ξεπεράσει τους φόβους της;

Ο Στάθης θα είναι ειρωνικός απέναντι στον Κουράκο και αυτό θα αποτελέσει αφορμή να ξεσπάσει άγριος καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο Στάθης του εξηγεί πως με τον Ιάκωβο έχουν εξαιρετικές σχέσεις και πως βρέθηκε στην ανάγκη του διότι δεν είχε που να μείνει και ο Ιάκωβος του πρόσφερε φιλοξενία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός ανάμεσα σε Στάθη και Εύα;

Παρόλα αυτά του αναφέρει πως “αν είναι να γίνει μπάχαλο οικογενειακώς…πράγμα που δεν το θέλω, φεύγω αμέσως“. Όμως στο τέλος ο Στάθης το…χοντραίνει. Του λέει πως δεν είναι πια ερωτευμένος με την Ιουλία και δεν την διεκδικεί, αλλά μάλλον τον Κουράκο, τον φτιάχνει η ιδέα να νιώθει πως όλοι θέλουν την Ιουλία αλλά την έχει εκείνος.

Η-γη-της-Ελιάς-τσακωμός-Στάθη-Κουράκου-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Ο Κουράκος στην αρχή της σκηνής φαίνεται να είναι ήρεμος, αλλά μετά την τελευταία επίθεση του Στάθη εξαγριώνεται. Του λέει ότι δεν τον πιστεύει πως είναι τόσο υπεράνω όσο δείχνει και ότι αν όντως ήταν υπεράνω δεν θα δεχόταν να τον φιλοξενήσει ο Ιάκωβος.

Η-γη-της-Ελιάς-τσακωμός-Στάθη-Κουράκου-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης για ακόμη μια φορά θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Συγκεκριμένα του λέει “μην μου το παίζεις υπεράνω ρε Καπερνάρο για το ξεκάρφωμα γιατί δεν τσιμπάω. Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία; Δεν είχες άλλον φίλο για να μείνεις; Σε ποιον τα πουλάς αυτά;” του λέει έξαλλος ο Κουράκος και τον διώχνει από το γραφείο του κακήν κακώς. Ο Στάθης του ρίχνει ένα ειρωνικό βλέμμα και κλείνει την πόρτα πίσω του.

Η-γη-της-Ελιάς-τσακωμός-Στάθη-Κουράκου-

Close