Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε να Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Ελα μωρέ Κουράκο πια… Ασε να γίνει κατάσταση αφού το βλέπεις προς τα εκεί πάει!!!!

Η γη της ελιάς  πολλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega καθώς θα δούμε τον Στέφανο και την Αρετή να πετάνε
οριστικά έξω από το σπίτι τον Στάθη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πού είναι το παιδί της Αντιγόνης και γιατί το έκρυβε

Ο Ιάκωβος θα φιλοξενήσει τον Στάθη στο δικό του σπίτι  μετά τον διωγμό του από την Αρετή.  Μόλις το μάθει  ο αστυνόμος Κουράκος λυσσάει από τη ζήλια του.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Ο Στάθης, μέσω του Ιάκωβου, έχει καταφέρει να εκνευρίσει τον Κουράκο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις συζητήσεις του με την Ιουλία όταν μαθαίνει για αυτή την περίεργη συγκατοίκηση.
«Εντάξει, έδωσα τόπο στην οργή με αυτή την περίεργη φιλία του
Ιάκωβου και του Καπερνάρου! Άλλο αυτό κι άλλο να τον βρίσκω
σπίτι του, να ανοίγει τις πόρτες!

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα στην Αθηνά και στον Ιάκωβο

Τώρα πέρα από φίλοι, έγιναν και συγκάτοικοι. Όλο και καλυτερεύει! Συγνώμη, εσύ βρίσκεις παράλογη την αντίδρασή μου; Είναι αδερφός σου! Συγγενής μου! Δηλαδή θα πηγαίνουμε επίσκεψη στο σπίτι του και θα βλέπουμε και τον Καπερνάρο εκεί με το μπουρνούζι; Πες ότι δεν
ήμουν μαζί σου και τον συναντούσες μόνη σου. Θα έμενες; Δεν
χρειάζομαι όρκους.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το άσχημο ξέσπασμα του Ιάκωβου για τον αδερφό του Ισίδωρο

Σε εμπιστεύομαι.. Δεν μου φταις εσύ σε κάτι.. Απλά όλη αυτή η κατάσταση, να τριγυρνάει αυτός μες το σόι σου, να μένει μαζί με τον Ιάκωβο, μου σπάει τα νεύρα! Δεν μπορώ να του επιβάλλω ποιόν θα φιλοξενεί και ποιόν όχι, δεν είμαι παράφρων. Άσε που αν τον πετάξει έξω, ο Καπερνάρος θα καταλάβει πως εγώ το υποκίνησα. Δεν θέλω να του δώσω αυτή την ικανοποίηση.. Δεν τον ζηλεύω! Απλά βαρέθηκα να τον βλέπω συνέχεια μπροστά μας!»

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ακριβό κειμήλιο των Βρεττάκων στα χέρια της Αθηνάς

Η Ιουλία από την άλλη προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Χώρισε οριστικά κι ο Ιάκωβος τον φιλοξενεί προσωρινά, μέχρι να δει τι θα κάνει. Κι εγώ χτες το έμαθα. Αν το καλοσκεφτείς, δεν μας φορά και τόσο. Γιώργη μου, δεν είχα ιδέα πως ο Στάθης θα ήταν μόνος εκεί.. Θέλω να με πιστέψεις! Αν το ήξερα, θα σου έλεγα να πάμε μαζί; Από μένα έχεις το ελεύθερο να κάνεις ταπαράπονά σου στον Ιάκωβο!

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

Όταν μου μίλησε για αυτή την αλλόκοτη συγκατοίκηση, εγώ του είπα ότι θα ενοχληθείς! Και να που δικαιώθηκα! Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει ότι σε πειράζει και πάψε να το παίζεις υπεράνω! Εγώ μαζί σου είμαι.. Έχεις δίκιο.. »

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close