Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αλέξης στοιχειώνει την Μαργαρίτα και χάνει τον ύπνο της.

Έχει ραγίσει η καρδιά μας με την Μαργαρίτα…

Η Μαργαρίτα, καθώς συζητάει με την Μαρία, την Αθηνά και την Χάιδω τους λέει το όνειρο που είδε με τον γιο της. «Ζήταγε βοήθεια.. Ήταν μέχρι τα γόνατα σε κινούμενη άμμο και βυθιζόταν συνεχώς.. περνούσε κόσμος από κει, ο Αλέξης φώναζε να τον βοηθήσουν αλλά οι άνθρωποι ή δεν τον έβλεπαν ή τον αγνοούσαν..

κι αυτός σιγά- σιγά χανόταν μέσα στην άμμο.. όταν του έφτασε μέχρι την μέση, ξύπνησα..», αφηγείται και η Μαρία την σοκάρει με την απάντηση της. «Η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη.. Αν ζούσε, θα σκότωνε κι άλλους, κι όχι ξένους αυτή την φορά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα παραιτηθώ αν συνεχιστεί αυτό! – Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μάνη βουίζει από τα καυτά νέα

Το επόμενο θύμα θα ήταν η Αθηνά μου..» της λέει και η Μαργαρίτα θυμάται τα λόγια της Αθηνάς. «Είχε δίκιο τελικά η μάνα μου..», είχε ψιθυρίσει. Τότε λοιπόν, αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια.

«Τον Αλέξη τον υποπτευόμουν για τον Γεράσιμο.. του τηλεφωνούσα ανώνυμα για να τον πιέσω να πάει στην αστυνομία..», της λέει η Μαρία και η Χάιδω συμπληρώνει: «Αλλά την κατάλαβε!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μια σύλληψη τους σοκάρει όλους

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση

Ήρθε στο Σούνιο και της επιτέθηκε.. πήγε να την πνίξει.. Και την απείλησε με την ζωή σου, Αθηνά! Την τρομοκράτησε.. με πήρε και μου τα είπε για να έχω το νου μου..». Η Αθηνά μένει άφωνη με όσα ακούει ενώ η Μαργαρίτα γίνεται έξαλλη και αναρωτιέται γιατί δεν της μίλησαν νωρίτερα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: “Τί θέλεις εσύ εδώ; Πώς βρέθηκες δίπλα μου;” – Ο Στάθης σε σοκ

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με τα epeisodia.gr, η Άννα αρχίζει να βλέπει τον Βαγιάκο με άλλο μάτι και το μοιράζεται με την Ευτυχία και τον Αποστόλη, οποίος της ζητάει να μαζευτεί, ενώ ο Πότης που το αντιλαμβάνεται αρχίζει να ζηλεύει. Το γυμναστήριο του Ορέστη ανοίγει και όλοι σπεύδουν για εγγραφές, ενώ ο Κουράκος ξεκινάει τις προπονήσεις…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close