Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης βαριά άρρωστος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολύ δασάρεστες καθώς ο Ανέστης είναι βαριά άρρωστος. Ο όγκος και η κατάληξη

Το πάθος του Ανέστη για την Ελένη φουντώνει, ενώ εκείνη κρατά ακόμα απόσταση ασφαλείας για ευνόητους λόγους. Η κοπέλα φοβάται με όσα ξέρει για τον χαρακτήρα του και δεν θέλει να του δώσει παραπάνω χώρο, μέχρι να βεβαιωθεί.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης βαριά άρρωστος

Ωστόσο εκεί που δουλεύουν στον ελαιώνα και την ώρα που η Αναστασία τους έχει πάει φαγητό, ο Ανέστης πέφτει στο χώμα χωρίς αισθήσεις. Η Αναστασία είναι ήδη πολύ ευαίσθητη μετά τον θάνατο του Νικόλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης βαριά άρρωστος

Ο Ανέστης είναι βαριά άρρωστος

Η γυναίκα φωνάζει αμέσως βοήθεια και όλοι αγωνιούν για το τι συνέβη, με εκείνον, λίγα λεπτά μετά, να συνέρχεται και να τους βεβαιώνει ότι όλα είναι καλά. Πείθει τους πάντες, αλλά όχι και την Αναστασία. Εκείνη, με τη σειρά της, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τον πείσει να πάει στην αγροτική γιατρό ή ακόμα και στο νοσοκομείο της Σπάρτης, προκειμένου να κάνει μία σειρά αιματολογικών -και όχι μόνο εξετάσεων. Αλλά άδικος κόπος. Ο Ανέστης, αφού την ευχαριστεί για το ενδιαφέρον της, τη βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Στο μεταξύ, το πάθος του για την Ελένη φουντώνει ολοένα και περισσότερο, ενώ εκείνη έχει επιλέξει να κρατάει ακόμη απόσταση ασφαλείας, για ευνόητους λόγους. Μάλιστα, όπως τον έχει προειδοποιήσει σχετικά, έτσι και τολμήσει να σηκώσει το χέρι πάνω της, θα πάει αμέσως να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης είναι βαριά άρρωστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Ο Ανέστης, από την πλευρά του, ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο ότι έχει αλλάξει και τρέφει αληθινά συναισθήματα γι’ αυτήν. Κι ενώ οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, μια ξαφνική, δεύτερη λιποθυμία του άντρα προκαλεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Γεγονός για το οποίο ενημερώνεται η Αναστασία και, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Όπως θα δούμε, όντως έχει ένα σοβαρό πρόβλημα ο, που δυστυχώς για αυτόν δεν έχει καλή πρόβλεψη.

Εκεί, διαπιστώνεται ότι ο Ανέστης έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, η ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνει είναι πολύ περισσότερη από αυτή που επιτρέπεται, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο συκώτι του. Συνεπώς, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε θεραπεία για να προλάβουν τα χειρότερα…

Θα καταφέρει ο Ανέστης να το παλέψει ή δυστυχώς είναι πολύ αργά για αυτόν;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close