Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Η Γη της Ελιάς : οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς κάποια απρόσμενα γεγονότα πυροδοτούν αλυσιδωτές αντιδράσεις και η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη με τον πρώην άντρα της.

Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV o’clock, η Μαργαρίτα θα τρομοκρατηθεί από την επιστροφή του πρώην  άντρα της. Η Μαργαρίτα Τυπάλδου είναι εργατικη,τολμηρη, έξυπνη και στέκεται δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη. Εκείνη παρά τις όποιες δυσκολίες έχει περάσει το παρελθόν, δεν παύει στιγμή να είναι αισιόδοξη, κάτι που το αποδεικνύει με τη στάση και τη συμπεριφορά της Οπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς η Γη της ελιάς, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ,η γυναίκα καλείται να αντιμετωπίσει κάποια νέα προβλήματα που έχουν σχέση με τον γιο της τον Αλέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης είναι βαριά άρρωστος

Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Ολα αρχίζουν όταν εκείνος μετά την αυτοκτονία της Μάρθας έχει μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του . Μοιράζεται τις ανησυχίες της με την ξαδέρφη της την Αθήνα η οποία την ενθαρρύνει για να μην την πάρει από κάτω . Στο μεταξύ, ο Αλέξης προσεγγίζει ξανά τη Μυρτάλη . ΚΑι αυτή τρομοκρατείται και χωρίς να χάσει χρόνο, ενημερώνει τη μητέρα του.

Μάλιστα, Όπως της λέει, αν αντιληφθεί ότι ο Αλέξης συνεχίζει να την παρακολουθεί δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον καταγγείλει και να αποκαλύψει πως την είχε απαγάγει και την κρατούσε παρά τη θέλησή της. Η Μαργαρίτα την καθησυχάζει ότι δεν θα επαναληφθεί και θα αναλάβει άμεσα δράση.  Επιπλέον ,ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φίλιππος ,η Χάιδω, και ο Λυκούργος καλούν τη γυναίκα στον επικείμενο πολιτικό γάμο του πρώτου με τη Βασιλική που γίνεται κρυφά στην Αθήνα . Η  Μαργαρίτα προσπαθώντας να κρύψει όσα σκέφτεται ,και σχετίζονται με την ψυχική κατάσταση του Αλέξη, δέχεται την πρόσκληση .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Είναι μία καλή ευκαιρία να ταξιδέψει για κάτι και να αλλάξει παραστάσεις. Η ημέρα του επικείμενου γάμου των δύο φτάνει . Η Μαργαρίτα, λίγο πριν αναχωρήσει, δέχεται μία εντελώς απροσδόκητη επίσκεψη. Ανοίγει την πόρτα και βλέπει μπροστά της τον πρώην σύζυγό της . Τον άντρα που την παράτησε με ένα παιδί και στο πέρασμα των χρόνων δεν ενδιαφέρθηκε για τίποτα . Εκείνη, όπως είναι φυσικό τρομοκρατείτε που τον αντικρίζει ξανά.  Αυτός δεν φημίζεται για το τόσο καλό χαρακτήρα του .Το αντίθετο μάλιστα .Είναι λαμόγιο και μπλεγμένος σε βρώμικες δουλειές. Συνεπώς η παρουσία του μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει, τόσο σε εκείνη όσο και στον Αλέξη .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Oλη η αλήθεια για τον γιο του Ιάκωβου

Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Ποιος ηθοποιός είναι ο άντρας της Μαργαρίτας

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι τον άντρα της Μαργαρίτας ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται να υποδυθεί ο Σταύρος Λούρας πρόκειται για ένα εκ των μεγαλύτερων θεατρικών ηθοποιών της Κύπρου ενώ στην Ελλάδα τον έχουμε δει στις δραματικές σειρές Τα Πέντε Κλειδιά και όρκος σιωπής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close