Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος δολοφόνος τον κλείνουν φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς ο Χρήστος γίνεται δολοφόνος και τον κλείνουν φυλακή.

Να το πάρετε λίγο αλλιώς λέω γιατί έχει χαθεί η μπάλα

Ο Χρήστος από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη Μάνη προσπαθεί να προσαρμοστεί σε έναν  νέο τρόπο ζωής και να ισορροπήσει την προσωπική με την επαγγελματική ζωή του.

Σύντομα όμως θα αντιμετωπίσει μια σειρά από διάφορα σοβαρά προβλήματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Όπως θα δούμε προσεχώς το πρώτο πρόβλημα, αφορά την σχέση του με την Εύα η οποία είναι έγκυος στο παιδί του και αποφασίζει να προχωρήσει σε άμβλωση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς-Εύα-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : H Eυτυχία απελπισμένη κάνει το μεγάλο Μπαμ

Έκτοτε ο Χρήστος αισθάνεται τύψεις που την παρακίνησε στην παραπάνω ενέργεια και στέκεται στο πλευρό της δίνοντας μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους.

Το δεύτερο πρόβλημα και εξίσου σοβαρό αφορά τους μπράβους της νύχτας που πωλούν προστασία στα μαγαζιά. Εκείνοι απαιτούν να πουλήσουν προστασία και στον ίδιο ο οποίος όμως δεν ενδίδει καθώς διαφωνεί κάθετα σε τέτοιου είδους συμφωνίες.

Τότε τον απειλούν ότι αν δεν αν δεχτεί σύντομα θα αναγκαστούν να κάνουν κακό στον ίδιο ή ακόμα και στα άτομα που βρίσκονται στο στενό του περίγυρο. Την επόμενη μέρα ο Χρήστος βρίσκεται στην ταβέρνα όταν δέχεται μία επίσκεψη από τους μπράβους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτούς τους δυο σκοτώνει ο Αλέξης πριν τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σε πόλεμο με τον Ισίδωρο

Εκείνος επιμένει στην αρχική του στάση προκαλώντας τον θυμό τους με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να του σπάσουν το μαγαζί. Το σοκ είναι μεγάλο. Συνειδητοποιεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν αστειεύονται και οι απειλές τους δεν είναι λόγια του αέρα.

Οπότε πρέπει να πάρει άμεσα την κατάσταση στα χέρια του και να προστατεύσει τον εαυτό του και την περιουσία του. Σε μία επόμενη επίσκεψη τους λοιπόν δε διστάζει να πιαστεί στα χέρια μαζί τους ωστόσο η κατάσταση γρήγορα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Ο Χρήστος πάνω στην συμπλοκή χτυπάει θανάσιμα έναν από αυτούς, τον Ηλία. Γρήγορα στην ταβέρνα φτάνει η αστυνομία η οποία προχωράει σε σύλληψη του Χρήστου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Η Γη της Ελιάς-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φεύγουν Μυρτάλη και Αλέξης

Τον ανακρίνει για όσα συνέβησαν καθώς και για τον θάνατο του Ηλία μόνο που η θέση του φαίνεται αρκετά δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του σχετικά με όσα συνέβησαν.

Σχετικά με το άγριο φονικό ενημερώνουν τον Λυκούργος ο οποίος αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει όσο γίνεται πιο κατάλληλα πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή. Παρόλα αυτά όμως δεν κατάφερε να τον γλυτώσει από την προφυλάκιση  μέχρι την δίκη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close