Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Αμαν πια με αυτούς!

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : H Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία

Ο Αλέξης θα ξαναμπεί στο σπίτι της Μυρτάλης, θα παραβιάσει την πίσω πόρτα, πάει και την κοιτάει ενώ κοιμάται και μοιάζει έτοιμος να της κάνει κακό, πολύ εκνευρισμένος. Βγάζει από την τσέπη του ένα σχοινί.. το τεντώνει.. το τυλίγει στα δάχτυλά του. Ξαφνικά εμφανίζεται ο “λογικός” Αλέξης:«Δεν θα ξανακάνεις φόνο, ποτέ! Ακούς; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να την ξεπεράσεις! Σήκω φύγε από δω μέσα!»

Ο Αλέξης όμως μέσα στην παράνοιά του, κλείνει τα αυτια του και λέει πως μόνο αν την σκοτώσει θα γλυτώσει από αυτήν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία παίρνει μία μεγαλειώδη απόφαση

Ο Αλέξης συνεχίζει να διαφωνεί με τις επιλογές της μητέρας του σχετικά με τον Γεράσιμο:«Τα χρόνια πέρασαν! Αυτά τα καμώματα δεν είναι πια για την ηλικία σου! »

Ο Αλέξης νευριάζει τόσο πολύ που σπάει ένα ποτήρι, χτυπάει την πόρτα δυνατά και φεύγει:«Μάνα μαζέψου και κόψε παρτίδες με αυτόν τον Γεράσιμο, γιατί θα πάρω ανάποδες, άκουσες;»

Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του στον τρίτο κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Όπως σας είχαμε αναφέρει θα υπάρξει ένα δραματικό φινάλε στην σειρά «Η Γη της Ελιάς» και για τον 2ο κύκλο. Μάλιστα θα δούμε ότι θα δώσουν τέλος οι δύο εκ των πρωταγωνιστών μας. Αναφερόμαστε φυσικά στην Μυρτάλη και στον Αλέξη.

Ο Αλέξης όπως θα δούμε αρχίζει και χάνει το μυαλό του, δεν ελέγχεται πλέον από κανέναν και θα κάνει φρικτά εγκλήματα. Ένα από αυτά θα είναι ο Γεράσιμος, αλλά δεν θα είναι και ο μόνος. Λίγο αργότερα θα προχωρήσει σε κάτι που δεν περίμενε κανείς. Θα σκοτώσει πρώτα τη Μυρτάλη και μετά θα βάλει τέλος και στην δική του ζωή.

Όπως έχει γίνει γνωστό άλλωστε Αλέξης και Μυρτάλη δεν θα είναι στον 3ο κύκλο. Οπότε Γεωργίου και Βάνα έχουν έτοιμο σενάριο πως να βγουν από τη μέση…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close