Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ

Στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου επικρατεί θρήνος και οδυρμός. Στην αγρύπνια του Κίμωνα, η Ασπασία με τη Δήμητρα στέκονται δίπλα στο φέρετρο, κλαίνε σπαρακτικά και μοιρολογούν. Την επομένη το ξημέρωμα, όλο το χωριό παρίσταται στην κηδεία του, με την οικογένεια και τη Δήμητρα να βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : H Eυτυχία απελπισμένη κάνει το μεγάλο Μπαμ

Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτούς τους δυο σκοτώνει ο Αλέξης πριν τη Μυρτάλη

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος και η Μαρίνα είναι ευτυχισμένοι καθώς έχουν κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες και οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν μια ακόμα επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου για να δουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να ζήσει το παιδί.

Ολα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο. Στο μεταξύ η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία. Η κοπέλα αρχίζει να ζαλίζεται και να έχει αστάθεια: «Μάνο, δεν είμαι καλά», λέει και ο Μάνος θορυβείται:

«Μαρινάκι μου, μη φοβάσαι, δεν είναι τίποτα, αλλά καλύτερα να πάμε στο γιατρό να σε δει», της λέει, με τη Μαρίνα αρχικά να αρνείται: «Θα μου περάσει», ισχυρίζεται. Η κατάσταση της κοπέλας όμως όσο πάει και χειροτερεύει, τα συμπτώματα γίνονται όλο και πιο συχνά και έντονα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σε πόλεμο με τον Ισίδωρο

Λίγο αργότερα η Μαρίνα αρχίζει να έχει μουδιάσματα στα χέρια: «Αγάπη μου, μούδιασαν τα χέρια μου, δεν τα καταλαβαίνω», του επισημαίνει και ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό, έτσι τηλεφωνεί στην Αντιγόνη και της εξηγεί τι συμβαίνει. Η Αντιγόνη τρέχει αμέσως και κάνει μια πρώτη εξέταση στη Μαρίνα και το βλέμμα της σκοτεινιάζει:

«Μάνο, πρέπει να κάνει άμεσα κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις νευρολογικής και ογκολογικής φύσης». Ο Μάνος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να κρύψει τον φόβο του από τη Μαρίνα. Ωστόσο το ζευγάρι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, έχει να περάσει ένα μακρύ και επίπονο μεγάλο διάστημα, με νοσοκομεία, εξετάσεις και χειρουργεία και με τη Μαρίνα στην κυριολεξία να παλεύει για τη ζωή της!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : H Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Ο Αλέξης δολοφονεί τον Γεράσιμο και το παρουσιάζει σαν ατύχημα

Ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους. Ο Αλέξης για μια ακόμα φορά θέλει να βγάλει από τη μέση όποιον τον ενοχλεί κι αυτή τη φορά ο Γεράσιμος πρέπει να… εξαφανιστεί από τη ζωή της μητέρας του. Ετσι καταστρώνει ένα σχέδιο και αφού συναντάει τον Γεράσιμο, τον οδηγεί σε ένα απόμερο σημείο, όπου τον ρίχνει κάτω και τον πατάει δύο φορές με το αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια τον πετάει από τον γκρεμό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Serial Killer Ο Αλέξης σκοτώνει και τον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του Γεράσιμου και τρελαίνεται, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Η δολοφονία του παρουσιάζεται φυσικά σαν ατύχημα, ωστόσο νέα στοιχεία που προκύπτουν στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close