Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 88 , 89 , 90 , 91 , 92 :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Δυναμική επιστροφή μετά τα Χριστούγεννα…δεν ξέρουμε με ποια ιστορία να πρωτοπωρωθούμε!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 88 στις 27/1/2023

Επεισόδιο 88

Παρασκευή

Ο Φίλιππος μαθαίνει την αλήθεια για την συγγένεια του με την Ειρήνη και σοκάρεται. Η Χάιδω όμως της ζητά να σεβαστεί το πένθος της οικογένειας της και να μην κάνει καμία νύξη. Την ίδια ώρα η Βασιλική σώζει την Ειρήνη από βέβαιο θάνατο και ο Στάθης την εκλιπαρεί να σταματήσει τις τρελές γιατί αυτή ήταν η χαριστική βολή για τους γονείς της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα μπουκάρει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ασπασία-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Στην αγρυπνία του Κίμωνα η Ασπασία με τη Δήμητρα στέκονται δίπλα στο φέρετρο και μοιρολογούν. Το ξημέρωμα όλο το χωριό παρίσταται στην κηδεία με την οικογένεια και τη Δήμητρα να βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Spoilers για τα επόμενα επεισόδια που δεν περιμένεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ασπασία-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Κυριευμένος από πόνο ο Δημοσθένης ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Κεφάλα και ο Κωσταντίνος του δίνει όσες πληροφορίες κατάφερε να συλλέξει. Εντωμεταξύ οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν ακόμα μία επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου και όλα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο.

Ο Χρήστος δέχεται απειλές από τους μπράβους της νύχτας που πωλούν προστασία στα μαγαζιά αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να του σπάσουν το μαγαζί. Συγχρόνως ο Κουράκος μέτρα τις μέρες μέχρι την έκδοση του διαζυγίου ενώ η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία και ο Μάνος θορυβείτε.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 89 στις 29/1/2023

Επεισόδιο 89

Κυριακή

Από την άλλη η Ιουλία συναντά την Βασιλική και μέσα από τα δικά της βιώματα την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάσταση με το Φίλιππο. Ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Άλεξ κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : H Eυτυχία απελπισμένη κάνει το μεγάλο Μπαμ

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτούς τους δυο σκοτώνει ο Αλέξης πριν τη Μυρτάλη

Το μόνο που θέλει ο Αλέξης είναι να τον βγάλει για πάντα απ’ τη ζωή της μητέρας του και ξέρει πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει να συμβεί αυτό. Να τον δολοφονήσει. Έτσι οι δυο τους συναντιούνται. Ο Άλεξ τον ρίχνεις στο γκρεμό με την σκηνή αυτή να προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σε πόλεμο με τον Ισίδωρο

Συγχρόνως η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με ένα συνάδελφο της στην Αθήνα ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 90 στις 30/1/2023

Επεισόδιο 90

Δευτέρα 

Μέσα σε όλα αυτά, τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται και ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα μάγια της έξω απ’ το σπίτι της Ιουλίας. Για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επαυτοφώρο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη και δίνει τέλος στη ζωή του

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μάνος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φεύγουν Μυρτάλη και Αλέξης

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι με καλεσμένη μεταξύ άλλων και την Αθήνα. Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στο δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για την συγγένεια τους.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 91 στις 31/ο1/2023

Επεισόδιο 91

Τρίτη

Ο Δημοσθένης παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος αλλά κι από επικεφαλής της παράταξης του και προτείνει στον Κωσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία. Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στην Βασιλική καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριεύσει ενώ οι μπράβοι πάνε στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος δολοφόνος τον κλείνουν φυλακή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Μάνη

Η αστυνομία συλλαμβάνει το Χρήστο για το φόνο του ενός και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος αναλάμβανα τον καθοδηγήσει πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ο Φίλιππος προσπαθεί για μια ακόμη φορά να πείσει την Βασιλική να το συγχωρέσει αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη. Μέχρι που ο Στάθης εσκεμμένα τις βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : H Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία

Την ώρα που ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει το εκδικητικό χτύπημα στο σπίτι του Κεφάλα, η Μαργαρίτα μαθαίνει από το Λυκούργο και την Χάιδω το τραγικό νέο για το χαμό του Γεράσιμου.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 92 στις ο1/2/2023

Επεισόδιο 92

Τετάρτη

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει την Μαργαρίτα και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Η Μαργαρίτα βυθίζεται στο πένθος. Νέα στοιχεία στην υπόθεση ανατρέπουν την θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για το θάνατο του Ηλία και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία παίρνει μία μεγαλειώδη απόφαση

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στο Φίλιππο ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close