Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος σώζει την ζωή του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρήστος σώζει την ζωή του Αλέξη.

Αλεξάκη είδες;; Και αφεντικό και σωτήρας σου…

Όπως έχουμε δει ήδη στον 1ο κύκλο της σειράς οι σχέσεις Αλέξη και Χρήστου δεν είναι ιδιαίτερα καλές μιας και ο δεύτερος είχε περιστασιακή σχέση με την Μυρτάλη, η οποία αποτελεί «άρρωστη ερωτική εμμονή» του Αλέξη.

Όπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Μυρτάλη και Αλέξης έρχονται ξανά πολύ κοντά, μιας και το σεξουαλικό κομμάτι αποτελεί τον κοινό παρονομαστή της νέας αυτής σχέσης.

Η Γη της Ελιάς: Για αυτόν τον λόγο δεν σκοτώνει ο Αλέξης τον Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Εύα πιάνονται στα χέρια;

Από την άλλη ο Χρήστος όπως είναι φυσικό απομακρύνεται εντελώς από την Μυρτάλη κρατώντας όμως φιλικές σχέσεις με τον Αλέξη. Τους προηγούμενους μήνες είχε διαδοθεί πως ο Αλέξης θα σκοτώσει τελικά τον Χρήστο τυφλωμένος από το πάθος του για την Μυρτάλη.

Άλλωστε το «βιογραφικό» του έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει… Μάλιστα το trailer της νέας σεζόν αφήνει ανοιχτά υπονοούμενα για νέο φόνο που σχεδιάζει να κάνει ο Αλέξης. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα βγάλει απο την μέση τον Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Μάλιστα ο Χρήστος σε μια «επίθεση φιλίας» που κάνει στον Αλέξη τον βοηθάει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, βρίσκοντας του μια σχολή για σεφ η οποία θα του ανοίξει τον δρόμο για νέα επαγγελματικά σχέδια, ώστε να μην κάνει για μια ζωή το γκαρσόνι.

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος στο στόχαστρο του Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το mediatime. ο Χρήστος…από πρώην της κοπέλας του…και θανάσιμος εχθρός του…μετατρέπεται σε φίλο και σε άτομο που ο Αλέξης θα «χρωστάει» για μια ζωή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close