Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί.

Χρήστο δεν το περίμενα απο εσένα αυτό…

Εύα και Χρήστος θα έχουν μια τετ-α-τετ αντιπαράθεση με την πρώτη να εξηγεί στο δεύτερο ότι είναι αιφνιδιασμένη από το όλο γεγονός. «Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να μείνω έγκυος. Μια μέρα αμέλησα να πάρω το χάπι και…».

Ο Χρήστος από τη πλευρά του είναι ανένδοτος και ζητεί από την Εύα να ρίξει το παιδί. Η Εύα όμως έχει άλλη άποψη: «Εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος

Θα το κρατήσω μόνη μου. Δεν έχω καμία απαίτηση από σένα. Δεν μπορείς να με υποχρεώσεις να το ρίξω. Ούτε εγώ ήμουν έτοιμη μέχρι χθες.

Συνέβη όμως και δεν θέλω να το ρίξω. Μοιράζομαι τις σκέψεις μου κι εσύ το γυρνάς στην επίθεση Για μένα είναι απόφαση ζωής».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Ο Χρήστος, σύμφωνα με το  δεν youfly, συμφωνεί με τα λεγόμενα της Εύας και αντιδρά: «Τι θα πει μόνη σου; Θα ξέρω ότι έχω ένα παιδί εκεί έξω και θα σφυρίζω αδιάφορα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εκτός ελέγχου ο Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης τρέχει στα δικαστήρια

Και στην άλλη άκρη της γης να πάω θα ξέρω ότι εδώ υπάρχει ένα παιδί. Με υποχρεώνεις να γίνω πατέρας ενώ εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Ανακοινώσεις μου κάνεις Εύα, δεν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Στο ξεκαθαρίζω λοιπόν κι εγώ: Δεν θέλω παιδί».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close