Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία.

Που πας βρε Λυκούργε….

Ο Κωνσταντίνος μη μπορώντας να ξεφύγει από τον υπόκοσμο που τον έχει μπλέξει ο Δημοσθένης, βυθίζεται όλο και περισσότερο σε αυτόν ειδικά από τότε που μπήκαν στο στόχαστρο της αντίπαλης συμμορίας, που αρχηγός της είναι ο Κεφάλας ο οποίος θέλει να τους βγάλει από τη μέση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Ο γαμπρός του Λυκούργου, όταν αποφάσισε να παντρευτεί την Ισμήνη, προσπάθησε να βγει από αυτό το βρώμικο παιχνίδι, καθώς ο φόβος για το τι μπορεί να συμβεί τον τρομοκρατούσε. Βέβαια ο Δημοσθένης του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον αποδεσμεύσει καθώς του είναι απαραίτητος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εκτός ελέγχου ο Αλέξης

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης τρέχει στα δικαστήρια

Έτσι ο Κωνσταντίνος μαζί με έναν πελάτη του βρίσκεται μπλεγμένος σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μάλιστα τον πυροβολούν. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος και η Ισμήνη τρέχει να το δει, ενώ το μυαλό της βασανίζουν αναπάντητα ερωτήματα για ότι έγινε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή η Άννα πριν τον γάμο της

H-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατασταση ο Κωνσταντίνος

Ο πεθερός του μαθαίνει εντωμεταξύ από τις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος και ο πελάτης του ήταν από τον μαφιόζο Κεφάλα, κάτι που τον προβληματίζει. Έτσι, πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, ενώ ο γαμπρός του αποφεύγει να του δώσει πληροφορίες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Όμως τα ερωτηματικά βασανίζουν τον Λυκούργο, ο οποίος πάντα διαισθανόταν ότι ο Κωνσταντίνος κάτι έκρυβε για αυτό και αρχικά δεν ήθελε να παντρευτεί την Ισμήνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close