Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως τον Σωκράτη στα δικαστήρια. 

Πωωω πάλι αυτός;;

Ο Σωκράτης όπως θα δούμε, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα καταθέσει τελικά την αγωγή στο ίδρυμα για την πατρότητα της Αγγελικής. Ωστόσο, επειδή το τεστ DNA που έκανε δεν έγινε με νόμιμο τρόπο, αποφασίζεται να ξαναγίνει νέο τεστ DNA, αυτή τη φορά κανονικά όπως ορίζει ο νόμος, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο γίνεται αποδεκτό το αποτέλεσμα της πατρότητας το δικαστήριο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή η Άννα πριν τον γάμο της

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατασταση ο Κωνσταντίνος

Ο Σωκράτης θα καταφύγει στα αρμόδια δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες  του περιοδικου TV24 θα υποστηρίξει ότι αγνοούσε την ύπαρξη της κόρης του και ότι απαιτεί να αναγνωριστεί μικρή Αγγελική ως κόρη του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή πατρότητας της μικρής Αγγελικής στο ίδρυμα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Ωστόσο η αναγνώριση δε σημαίνει ότι θα πάρει και το παιδί από τους Βρεττάκους. Ίσως και ο ίδιος να μην θέλει κάτι τέτοιο. Όσο για την Αλκμήνη, κανονικός χωρισμός δεν θα υπάρξει, αλλά προς τα εκεί θα πάει όπως λένε: Μάτια που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close