Η-Γη-της-Ελιάς-Κωσταντίνος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ

Ο Κωνσταντίνος τραυματίζεται βαριά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης παγίδας ανάμεσα στις συμμορίες του Δημοσθένη και του Κεφάλα. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εκτός ελέγχου ο Αλέξης

Η Ισμήνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γεμάτη αγωνία για την υγεία του, ενώ τα ερωτηματικά που έχει για το πώς έφτασε ο άντρας της σ’ αυτό το σημείο, είναι πολλά και αναπάντητα.

Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος ψάχνει όλο και πιο βαθιά να μάθει λεπτομέρειες για τη δράση αυτών των συμμοριών και συνεργάζεται με τον Κουράκο για να μάθει όσα πιο πολλά μπορεί, ενώ όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ είναι πεπεισμένος ότι ο γαμπρός του είναι μπλεγμένος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης τρέχει στα δικαστήρια

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την παρανομία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή η Άννα πριν τον γάμο της

Ωστόσο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μακριά από την αλήθεια την Ισμήνη, τουλάχιστον μέχρι να βρει την άκρη. Στο μεταξύ οι μέρες περνάνε, με τον Κωνσταντίνο να δίνει μάχη στο νοσοκομείο αρχικά για να κρατηθεί στη ζωή και στη συνέχεια για να μπορέσει να βγει εντελώς υγιής από εκεί. Θα τα καταφέρει όμως;

Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να ανοίξει για τον Κωνσταντίνο και τις εξηγήσεις που θα κληθεί να δώσει. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Κωνσταντίνος θα θελήσει να θολώσει τα νερά και να καλύψει τον παράνομο βίο του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατασταση ο Κωνσταντίνος

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την παρανομία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Ωστόσο τα πράγματα δεν θα πάνε καλά με την υγεία του. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ισμήνη θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τραγικές καταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέβουν έναν μεγάλο Γολγοθά.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου είναι τέτοιος που θα του σημαδέψει ολόκληρη τη ζωή του. Η ζωή του ζευγαριού δεν θα είναι ποτέ ίδια. Ένα νέο δραματικό κεφάλαιο ανοίγει και από την ευτυχία του γάμου τους, που δεν μπόρεσαν να χαρούν για πολύ καιρό, θα περάσουν στην απόλυτη δυστυχία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η νέα σχέση που θα γίνει γυαλιά καρφιά

Το χαμόγελο της Ισμήνης θα σβήσει και ο Κωνσταντίνος γεμάτος από τύψεις για τη ζωή που δεν μπόρεσε να της προσφέρει, βυθίζεται στην κατάθλιψη.

Από την άλλη, ο Λυκούργος δεν σταματάει να ψάχνει τι υπάρχει πίσω από τον γαμπρό του, ενώ ο Δημοσθένης καθώς δεν μπορεί πλέον να κάνει διαφορετικά αρχίζει να απομακρύνει τον Κωνσταντίνο απ τις υποθέσεις του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close