Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ισίδωρος σε πόλεμο;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Στάθης και Ισίδωρος σε πόλεμο.

Ωχ ωχ ωχ δεν μου αρέσει καθόλου αυτό…

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζονται και μάλιστα σε ένα από αυτά θα δούμε ότι ο Ισίδωρος και ο Στάθης θα έρθουν στα μαχαίρια αφού κάτι θα εξοργίσει τον πρώτο.

Ένας έρωτας θα φουντώσει ξανά στο νέο κύκλο της σειράς και αυτός είναι του Στάθη και της Ιουλίας που έρχονται και πάλι πολύ κοντά. Οι εντάσεις στη σχέσης της Ιουλίας και του Γιώργη συνεχώς μεγαλώνουν και έτσι οδηγούνται στον χωρισμό.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος σώζει την ζωή του Αλέξη

Αυτό το μαθαίνει ο Στάθης και παρόλο που βρίσκεται μαζί με την Εύα, το παρελθόν ξαναέρχεται στην επιφάνεια και ο έρωτας του για αυτή τη γυναίκα μοιάζει να μην έσβησε ποτέ.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Εύα πιάνονται στα χέρια;

Εντωμεταξύ, καθώς ο Ισίδωρος στη «Γη της Ελιάς» καταλαβαίνει ότι ο Στάθης και η Ιουλία έχουν έρθει για ακόμα μια φορά πιο κοντά, γίνεται έξαλλος και οι σχέσεις τους με τον άντρα μόνο καλές δεν είναι.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Εκτός όμως από το θυμό που νιώθει για τον Στάθη, σύμφωνα με το youfly, κατηγορεί την Ιουλία ότι έφτασε σε αυτό το σημείο μετά το σχέδιο που είχε βάλει στο μυαλό της από την αρχή. Έτσι τα πνεύματα είναι τεταμένα και η κόντρα μεγαλώνει οδηγώντας τους Βρεττάκους σε διάλυση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close