Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συμμαχεί με τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος συμμαχεί με τον Στάθη.

Αυτό κ αν θα είναι θαύμα

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς. Ο Γιώργης και ο Στάθης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απαγωγή που θα συγκλονίσει την Αρεόπολη.

Ο Δημοσθένης, θέλοντας να δώσει ένα καλό μάθημα στον Στάθη, θα ζητήσει από τα τσιράκια του να απαγάγουν την Βασιλική. Έτσι, θα του δείξει πως δεν πρέπει να ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις..

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος σώζει την ζωή του Αλέξη

Η Βασιλική περνά δύσκολες στιγμές στα χέρια των απαγωγέων της. Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται πως πίσω από όλα αυτά, βρίσκεται ο καλός της θείος… Ο Φίλιππος και η Χάιδω τρελαίνονται.

Μόλις φτάσει στο τμήμα η είδηση πως η νεαρή Βασιλική κινδυνεύει, ο Κουράκος θα ανησυχήσει πραγματικά. Θα ζητήσει να μιλήσει με τον Στάθη, για να βρουν μία λύση στο συγκεκριμένο μυστήριο.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Εύα πιάνονται στα χέρια;

Οι δυο τους θα συνεργαστούν, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους. Ο Κουράκος θα κάνει πίσω, ακόμη κι όταν δει την Ιουλία να συμπαραστέκεται στον Στάθη. Στόχος του είναι να εντοπιστεί η Βασιλική, πάση θυσία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα

Ο Στάθης δέχεται ένα τηλεφώνημα, στο οποίο του αναφέρουν πως εάν ξανά ασχοληθεί με την μαφία, η κόρη του θα πεθάνει. Αυτή η συνομιλία του αλλάζει όλη τη ζωή και μετανιώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου για τις έρευνες που ξεκίνησε.

Ο Γιώργης, σύμφωνα με το youfly, υπόσχεται στον Στάθη πως η κόρη του δε θα πάθει κακό, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους ενώνονται για καλό σκοπό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close